Att sälja via flera webbshoppar
behöver inte vara omständigt

Med Specters affärssystem som nav kan du enkelt sälja via flera webshoppar och sköta leveranser, lager och administration i ett enda system.

Multishop - koppla flera webshoppar till vårt affärssystem

Specters Multishop-stöd gör det möjligt att koppla ihop och styra flera webshoppar från vårt webbaserade affärssystem. Lagersaldon och artikelinformation kan synkroniseras i realtid till alla shoppar.

Alla kunder och deras köphistorik samlas i affärssystemet. Leveranshanteringen effektiviseras avsevärt när du bara behöver arbeta i ett enda system. Samtidigt kan alla köp bokföras automatiskt.

Webshop-koppling Specter

Enkelt att styra och hantera

Alla kopplade webshoppar kan hämta artikelinformation och lagersaldon i realtid från affärssystemet. Du kan arbeta med olika prislistor per webshop. Alla kunder och orders samlas i affärssystemet, med tydlig information om vilken webshop ordern kommer ifrån. Dessutom kan orderbekräftelser, plocklistor, följesedlar, kvitton och fakturor ha unika logotyper i Specter beroende på vilken webshop beställningen tillhör.

Smidig uppföljning med resultatenheter

Det är enkelt att följa upp dina olika webshoppar som resultatenheter i affärssystemet, med t.ex. separata resultat- och balansrapporter om du använder Bokföringsfunktionen.

Stöd för flera Klarna- och DIBS-konton

Om varje webshop har olika Klarna-konton kan du hantera dessa i affärssystemet, givetvis med automatiserad bokföring. Detsamma gäller om du har flera DIBS-konton. Kontakta oss för offert gällande våra kopplingar till Klarna och DIBS.

Via partner eller egen API-koppling

Vår funktionalitet för Multishop bygger på att du har alla webshoppar samlade hos en plattformsleverantör som har en Specter-koppling med stöd för Multishop. Kontakta oss eller våra webshop-partners för mer information. Vi tillhandahåller även ett API om du vill utveckla en egen integration mellan flera webshoppar och vårt affärssystem.

Sälj via flera webbshoppar och sköt leveranser och administration i ett enda system, busenkelt!

Byggt för omnikanal från början

Vi har lång erfarenhet av e-handel och omnikanalförsäljning, och har från start utvecklat vårt affärssystem med fokus på att underlätta för dig som säljer via olika kanaler, oavsett om det är flera webshoppar, fysiska butiker, säljare eller ÅF.

Pris Multishop

Startavgift: Enligt offert
Månadsavgift: Enligt offert

Du behöver grundfunktionerna Order/Faktura, Lagerhantering samt Webshop-koppling. Observera att kopplingen och vilken information som synkroniseras mellan webshop och Specters affärssystem kan variera mellan våra partners, som själva utvecklar, säljer, driftar och supporterar sin Specter-koppling. Kostnader kan tillkomma för Specter-koppling från din webshop-leverantör och/eller leverantör av tredjepartskoppling.

Se vår pristabell
  • Order märks med vilken webshop den kommer från*
  • Orderlistning kan filtreras per webshop
  • Unik logotype på kan användas per webshop på plocklistor, följdesedlar, orderbekräftelser, kvitton/fakturor
  • Möjlighet att i affärssystemet välja vilka artiklar som skall publiceras på varje kopplad webbshop*
  • Möjligt att ha olika prislistor per webshop*
  • Alltid uppdaterat lagersaldo i alla kopplade webshoppar och affärssystemet (standard, samt rekommenderat, att affärsystemet är master för lagersaldon)*
  • Varje webbshop kan kopplas till en egen resultatenhet

* Observera att kopplingen och vilken information som synkroniseras mellan webshop och Specters affärssystem kan variera mellan våra partners, som själva utvecklar, säljer, driftar och supporterar sin Specter-koppling. Kostnader kan tillkomma för Specter-koppling från din webshop-leverantör och/eller leverantör av tredjepartskoppling.