Smidig hantering av försäljning via flera webbshoppar och marknadsplatser

Med Specters affärssystem som nav kan du sälja via flera kanaler och sköta orderhantering, leveranser, lager och administration i ett enda system. Du sparar tid och slipper dubbelarbete.

Multishop - hantera flera säljkanaler

Multishop är en tilläggsfunktion i affärssystemet som gör det smidigt att administrera försäljning från flera kanaler, som t.ex. webshoppar och marknadsplatser. Lagersaldon och artiklar kan synkroniseras i realtid till alla säljkanaler.

Order- och leveranshanteringen effektiviseras avsevärt när du bara behöver arbeta i ett enda system. Alla kunder och deras köphistorik samlas i affärssystemet. Samtidigt kan alla köp bokföras enkelt.

Multishop - Specter affärssystem

Smart funktionalitet sparar tid

Alla beställningar samlas i affärssystemet för vidare hantering och leverans, med tydlig information om vilken säljkanal din kund handlat ifrån. Orderbekräftelser, plocklistor och följesedlar m.m. kan ha unika logotyper beroende på säljkanal. Kopplade e-handelsplatser kan synka artiklar och lagersaldon i realtid via vårt API, samt vid behov olika prislistor per säljkanal.

Uppföljning med resultatenheter

Det är enkelt att följa upp dina olika webshoppar som resultatenheter i affärssystemet, med t.ex. separata resultat- och balansrapporter om du använder Bokföringsfunktionen.

Smidigt betal- och logistikflöde

Köp via t.ex. Klarna kan aktiveras och bokföras helt automatiskt. Fraktbokning och etikettutskrifter kan ske direkt i Specter med integrationen till nShift Delivery. Du hanterar alla ordrar i samma system. Snabbt, smidigt och med korrekta lagersaldon i alla säljkanaler.

Kopplingar via partners eller API

Vår funktionalitet för Multishop bygger på att du har dina webshoppar och marknadsplatser kopplade till Specter via vårt API, antigen via våra partners standardkopplingar eller en egenutvecklad integration. Kontakta oss för en dialog kring era specifika behov.

Sälj via flera webbshoppar och sköt leveranser och administration i ett enda system, busenkelt!

Byggt för omnikanal från början

Vi har lång erfarenhet av e-handel och omnikanalförsäljning, och har från start utvecklat vårt affärssystem med fokus på att underlätta för dig som säljer via olika kanaler, oavsett om det är flera webshoppar, marknadsplatser som t.ex. CDON och Fyndiq, fysiska butiker, säljare eller ÅF.

Pris Multishop

Startavgift: Enligt offert
Månadsavgift: Enligt offert

Du behöver grundfunktionerna Order/Faktura, Lagerhantering samt Webshop-koppling/API-koppling. Observera att kopplingen och vilken information som synkroniseras mellan webshop och Specters affärssystem kan variera mellan våra partners, som själva utvecklar, säljer, driftar och supporterar sin Specter-koppling. Kostnader kan tillkomma för Specter-koppling från din webshop-leverantör och/eller leverantör av tredjepartskoppling.

Se vår pristabell
  • Order märks med vilken webshop/säljkanal den kommer från*
  • Orderlistning kan filtreras per webshop
  • Plock & pack-flöde kan optimeras per säljkanal
  • Unik logotype på kan användas per webshop på plocklistor, följdesedlar, orderbekräftelser, kvitton/fakturor
  • Alltid uppdaterat lagersaldo i alla kopplade webshoppar och affärssystemet (standard, samt rekommenderat, att affärsystemet är master för lagersaldon)*
  • Varje webbshop kan kopplas till en egen resultatenhet
  • Möjligt att ha olika prislistor per webshop*
  • Möjlighet att i affärssystemet välja vilka artiklar som skall publiceras på varje kopplad webbshop*

* Observera att kopplingen och vilken information som synkroniseras mellan webshop och Specters affärssystem kan variera mellan våra partners, som själva utvecklar, säljer, driftar och supporterar sin Specter-koppling. Kostnader kan tillkomma för Specter-koppling från din webshop-leverantör och/eller leverantör av tredjepartskoppling.