Automatisera med integrerade system

Tillsammans med våra partners kan vi erbjuda unika lösningar som gör det möjligt för dig att sälja, ta betalt och leverera som du vill. Marknadens populäraste e-handelsplattformar, betallösningar och fraktsystem kan integreras med vårt webbaserade affärssystem och kassasystem.

Koppla ihop din webshop med Specter

Det är enkelt att koppla ihop en webshop med Specters affärssystem och kassasystem. Få en effektivare hantering av leveranser, lager, inköp och bokföring m.m. Alltid rätt lagersaldon, i alla dina säljkanaler. Multishop-stöd gör det möjligt att koppla ihop och styra flera webshoppar från vårt webbaserade affärssystem.

Tidsbesparande Klarna-koppling

Hantera Klarna-betalningar från din e-handel och sälj fakturor i Specter, bokföringen sköts automatiskt. Specters unika koppling till Klarna låter dig uträtta mycket med få arbetsmoment, vilket sparar tid som du kan lägga på din verksamhet.

Enkelt att ta betalt med Svea - oavsett säljkanal

Hantera köp från din e-handel direkt i Specters affärssystem, bokföringen sköts automatiskt. Integrationen mellan Specters affärssystem och Svea Checkout förenklar för dig som säljer online.

Säljer du även via t.ex. telefon, mässor, butik eller homeparty kan du enkelt ta betalt med Svea Instore.

Våra partners

Effektivisera flödet från beställning till leverans

Med en koppling till Pacsoft eller Unifaun Online kan hela orderflödet från mottagen order, EDI-överföring till transportörer, utskrift av fraktetiketter och dokument skötas i Specters affärssystem.

Koppling med ditt tredjepartslager

Med integration mellan ditt affärssystem och ett tredjepartslager blir leveranser, lager och inventering någon annans huvudbry. Du kan fokusera på att sälja!

Sekelskifte använder webbaserat affärssystem från Specter AB
Adriano Pizzignacco

Sekelskifte

Det är väldigt smidigt att ha allt samlat i ett system och att alla våra kringsystem och betallösningar pekar in till Specter. Att systemet är helt internetbaserat är kanon!

970 kr per månad

Startavgift tillkommer, kontakta oss för offert. Prisexempel avser affärssystem för 2 användare med dessa funktioner: Order/Faktura, Lagerhantering, Webshop-koppling, Klarna-koppling och Unifaun-koppling.