Effektivare flöde från beställning till leverans

Med koppling till nShift Delivery kan hela orderflödet från mottagen order, bokning av transporter, utskrift av fraktetiketter och dokument skötas i Specters affärssystem.

Spara tid med koppling mellan ditt affärssystem och nShift

Vår koppling till nShift Delivery (fd Unifaun Online) låter dig automatisera din frakthantering. När en order är klar att levereras i Specter skrivs fraktetiketter ut, och orderinformationen förs över till fraktsystemet.

Du sparar tid, genom enklare hantering av varje försändelse. Risken för fel minskar när du slipper registrera fraktuppgifter manuellt och underhålla kundregister i flera system. Dina kunder får snabb och korrekt information om deras köp och leverans.

nShift - integration med Specter affärssystem

Från webbshop till leverans

Driver du e-handel kan du med Specter och nShift få ett mycket effektivt flöde och en leveranshantering som sparar dig tid och minimerar risken för fel.

Efter att din kund beställt kan hela leveranshanteringen skötas i Specter, du slipper arbeta i flera system. Din kund får snabb information om att leveransen på väg.

Du får rätt lagersaldon, orderstatus och kan även få en automatisk bokföring med t.ex. vår Klarna-koppling. Allt sker i samma moment, som kan göras ännu smidigare med hjälp av en streckkodsscanner.

Om nShift Delivery

nShift Delivery (fd Unifaun Online) är ett internetbaserat system för transportadministration som hanterar alla dina bokningar, sändningar och transportörer på ett och samma ställe.

Du kan enkelt skriva ut dina etiketter, frakthandlingar, tulldokument, sändningslistor och rapporter. EDI skickas automatiskt till dina transportörer.

I nShift Delivery finns det stöd för de ledande transportörerna på den nordiska marknaden, som DHL, Postnord, Bring, DB Schenker, DSV m.fl.

Simon Wahlgren

Teknikproffset.se

När ett bolag växer som vi har gjort och det blir fler och fler orders varje dag så funkar det inte att föra över informationen manuellt till olika system. Idag har vi cirka 700+ orders per dag och vi hade inte kunnat hantera det utan integrationen mellan Specter och Unifaun.

Levererar du från flera lager?

Med Specters affärssystem kan du sköta leveranser från flera olika lager eller butiker. Du kan även koppla Specter till ett tredjepartslager. Kontakta oss för en vidare dialog kring era specifika behov.

Pris nShift-koppling

Startavgift: 1.995:-
Månadsavgift: 75:- per användare

Du behöver även ett konto hos nShift, Orderkoppling. Specter hjälper dig med beställning av nShift-konto och Orderkoppling. nShift Delivery Plus rekommenderas. Kostnader tillkommer från nShift.

Se vår pristabell
 • Orderinformationen överförs automatiskt från Specter till fraktsystemet när ordern är redo att levereras
 • Direktutskrift av fraktetiketter kan ske från Specter
 • Möjlighet att skicka över flera ordrar till fraktsystemet innan du arbetar vidare med fraktutskrifterna
 • Specter öppnar fraktsystemet automatiskt om du vill
 • Du kan själv välja vilka orders som skall skickas till fraktsystemet
 • Möjlighet att skapa returfraktsedel
 • Möjlighet till SMS/brev/e-post avisering via nShift
 • Kolli-nr kan sparas i Specter och mailas till kund ihop med följesedel
 • Välj fraktsätt i Specter, och vilka som skall vara standard för t.ex. privatpersoner, företag, export och returer
 • Vikt kan anges manuellt eller summeras automatiskt i Specter och skickas in till nShift
 • Volym kan anges manuellt eller summeras automatiskt i Specter och skickas in till nShift
 • Antal kollin kan anges direkt i Specter

Observera att funktionalitet i kopplingen kan skilja sig beroende på vilka tjänster du har via nShift, samt vilka transportörer som används.