Tradera - en av våra partner inom e-handel

Nå ut till drygt 1 miljon potentiella kunder i hela Sverige!

Tradera är sedan 1999 en av Sveriges största marknadsplatser online med över två miljoner användare. Så länge du har produkterna så har vi kunderna, oavsett om du idag inte har någon onlineförsäljning, eller söker en plattform för att komplimentera din e-handel.

Som säljare har du stor frihet, och kan anpassa din försäljning efter vad som passar dig. Du kan välja bland flera säkra, integrerade betalningsmetoder som Klarna och PayPal. Vi samarbetar även med flera speditörer, bl.a. Schenker och DHL som ger dig som säljare möjlighet att erbjuda ett attraktivt fraktpris, som dina köpare sedan betalar.

Exponera ditt varumärke genom att ha en egen butik. Att ha butik på Tradera ger ett professionellt intryck med egen landningssida med logotyp, presentation av din butik och sökfunktion bland endast dina produkter. Dessutom är din butik sökbar direkt från Traderas förstasida. Med butik ingår en Varukorg som underlättar för dina kunder och lagersaldo där du enkelt administrerar stora mängder artiklar.

Tradera - en partner till Specter AB

Sälj på Tradera direkt från Specters affärssystem

Med verktyget Sharespine Plugboard kopplar du samman Specters affärs- och kassasystem med Tradera. En smart integrationslösning som automatiserar produkt, pris, order och lagerdata mellan systemen.

För att koppla en egen webbshop och en eller flera marknadsplatser till Specter behöver du tilläggsfunktionen Multishop. Din webbshop behöver vara kopplad till Specter via Sharespine.

Tradera - en partner till Specter AB
Kontakta Tradera direkt

Tradera Sweden AB

0771 - 392 000

S.t Eriksgatan 117

113 43

Stockholm

www.tradera.se