Starweb - en av våra partner inom e-handel

Mer än smarta funktioner

Fullt fokus på försäljning
En snygg och avancerad e-handel optimerad för mobiler inbjuder inte bara till köp utan ger också bättre placeringar på Google. Att möta kunden på samma sätt oavsett om det är från en mobil eller dator är standard för oss. Precis som att våra grafiker skräddarsyr en design till din butik som fångar dina kunders uppmärksamhet.

Avancerade funktioner gör det enkelt
Fånga upp dina bästa kunder och premiera dem eller påminn de som inte besökt dig på ett tag att du finns. Anpassa utskick och erbjudanden till olika målgrupper och addera en rabattkod som en extra bonus. Bättra på snittköpet med en sparad kundvagn och intelligent merförsäljning i kassan. Allt för att öka konverteringen.

Vi bryr oss!
Det är viktigt att komma igång, men det är lika viktigt att hålla igång. Vi finns här för att hjälpa dig på din e-handelsresa och vi delar med oss av våra kunskaper. Du får dessutom fullständig support på både mejl, chatt och telefon.

Prova oss, du blir inte besviken!

Sedan år 2000 har vi fått nöjet att följa många verksamheter på deras e-handelsresa. Idag har vi över 800 nöjda kunder. Oavsett bransch eller storlek är du välkommen. Hos oss får alla en responsiv webbutik med dra-och- släpp gränssnitt som standard, utan start och transaktionskostnader.

Starweb - en e-handelspartner till Specter AB

Effektivisera din e-handel och spar massor av tid

Med en koppling mellan din webbshop och Specters affärssystem och kassasystem kan du synka kunddata, orderdata, artikeldata och lagersaldon mellan systemen. För att koppla ihop Starweb och Specter behövs en integrationstjänst från Sharespine. Kontakta Starweb och Sharespine för information om hur deras Specter-koppling fungerar.

Starweb - partner till Specter AB
Kontakta Starweb direkt

Starweb AB

040 - 602 09 00

Fosievägen 6

214 31

Malmö

www.starweb.se