Sharespine - en av våra partner inom e-handel

Integrera din webbutik och marknadsplatser med Specters affärssystem

Sharespine har sedan starten 2003 etablerat sig som en stark verksamhetskonsult på marknaden för systemintegrationer mot olika ekonomi- och affärssystem. Vi har idag över 300 kunder som kör våra olika integrationsprodukter och/eller som anlitar våra konsulttjänster.

Vi på Sharespine arbetar främst med affärssystem, integration och e-handel. Vi åtar oss både större projekt, från specifikation till implementation och driftsättning, till mindre konsultuppdrag.
Bland våra kunder finns t.ex. LensOn, Stenbolaget, Bellman & Symfon, Stenbolaget och Winefinder för att nämna några. Titta gärna på vår sida med kundcase för att se vad våra kunder tycker om oss.

Sharespine hjälper små och medelstora företag att effektivisera sina dagliga arbetsflöden med hjälp av smarta IT-lösningar. Vi strävar efter att hjälpa våra kunder att spara tid och frigöra kapacitet, för framtida idéer och innovationer. Det gör vi genom att automatisera tidskrävande, manuella arbetsflöden och föra samman verksamhetens olika system, så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

Visionen hos Sharespine är att kunna leverera kontroll och användarglädje, för att kunna skapa ökad förståelse och kunskap om affärsprocessen. För dig och för din framtid.

Sharespine - partner till Specter AB

Koppla ihop WooCommerce, Magento, Shopify, CDON och Fyndiq med ditt affärssystem

Genom integrationstjänsten från Sharespine kan du koppla ihop Specters affärssystem och kassasystem med ett flertal olika e-handesplattformar, som t.ex. Magento, Shopify, WooCommerce (Wordpress) och Starweb. Läs mer på Sharespines hemsida om integrationen.

Även marknadsplatserna CDON, Fyndiq och Tradera kan kopplas till Specters affärssystem med Sharespine Plugboard.


Kontakta Sharespine direkt

Sharespine

031 - 704 38 00

Kungsgatan 38

411 19

Göteborg

www.sharespine.com