Sello - en av våra partner inom e-handel

Säg nej till e-handelns huvudvärk

Ta ert företag till nya nivåer med Sellos smarta integrationslösningar. Att sälja på marknadsplatser ska inte kännas som en enorm och tidskrävande huvudvärk. Det ska vara en inspirerande process som tar ert företag ett steg närmare nya höjder. Vi hjälper över 2,000 företag världen över att nå miljontals nya kunder genom att sälja på olika marknadsplatser. Sello hjälper er inte bara med att öka er exponering, ni kommer även öka er produktivitet genom att knyta ihop alla system ni använder idag.

100 marknadsplatser

Med kopplingar till massvis av marknadsplatser, flertalet webbshopar som t.ex. Shopify och WooCommerce, samt ERP-system kan vi garantera att vi har lösningen för just er. Amazon, CDON, Zalando och Åhléns är endast ett handplock av de marknadsplatser vi har en koppling till idag. Vårt mål är att ha en koppling till 100 marknadsplatser slutet på 2022.
För att ta reda på vilken marknadsplats som skulle passa er, så kan du enkelt jämföra dem här.

Saknar ni någon marknadsplats eller system idag? Hör av er till oss så kan vi kolla på ifall vi kan bygga en sådan koppling. Obs, vi gör detta helt utan kostnad

100% riskfritt

Vår vision är att ge våra kunder ett äkta och mätbart värde. Om vi inte kan ge våra kunder något av värde ska vi inte heller ta betalt.
Sello har nämlligen en no-cost-no-sale prismodell vilket innebär att kostnaden för att använda Sello beror helt på hur mycket ni omsätter i månaden. Desto högre omsättning desto lägre procentnivå kommer ni att hamna på. Bindningstid och uppsägningstider är inget vi tror på, vi vill att ni som kund ska stanna hos oss för att ni är nöjda och inte för att ni är bundna.

Vi vill göra ert liv enklare, mer spännande, och framförallt mer framgångsrikt.

Varför Sello?

  • Ni blir tilldelad en egen account manager och onboarding manager som kommer hjälpa er att komma igång på marknadsplatser samt regelbundet följa upp med möten kring hur allting går
  • Sello är helt molnbaserat och skalar automatiskt upp beroende på användning och belastning. Under hög användning ökar systemet sin kapacitet automatiskt 100-tals gånger.
  • Vi är anpassningsbara. Saknar ni en koppling till ett system eller någon marknadsplats, eller kanske en viss funktion som skulle underlätta ert arbete? Hör av er till eran onboarding manager/account manager så kollar vi upp det!
Sello - partner till Specter AB

Sälj enkelt till fler kunder och marknader

Ordrar från dina säljkanaler kommer Sello automatiskt skapa i Specter, orderstatus och t.ex. trackingnummer återrapporteras från Specter till Sello, och sedan vidare till säljkanalen.

Produktinformation som t.ex. lagersaldo, priser och EAN-koder styrs från Specter, medans bilder och texter m.m. styrs ifrån Sello. Ändringar i Specter kommer synkas till Sello, varpå Sello skickar vidare denna information till era säljkanaler.'

Sello - en partner till Specter AB
Kontakta Sello direkt

Sell-o AB

+46 (0) 10-26 37 222

Norra Kungsgatan 3

803 20

Gävle

www.sello.io