Klarna - en av våra partner inom betallösningar

Vilka är Klarna?

Klarna grundades i Stockholm 2005, med målet att göra det enklare för människor att handla på nätet.

De senaste 12 åren har tekniken utvecklat, engagerat och förändrat världen omkring oss, men vår målsättning är fortfarande lika relevant som nånsin, att göra betalningar så enkla, säkra och framförallt så smidiga som möjligt.

Idag är Klarna en av Europas största banker och erbjuder betalningslösningar till 60 miljoner konsumenter och 100 000 butiker i 14 länder.

Klarna erbjuder direktbetalning, olika former av “prova först och betala senare”-tjänster samt avbetalningar. Allt i en smidig köpupplevelse som låter kunder betala när och hur de själva föredrar, med endast ett klick.

När företaget 2014 förvärvade SOFORT skapades Klarna Group. Klarna backas av investerare som Sequoia Capital, Bestseller, Permira, Visa och Atomico.

Klarna - partner till Specter AB

Klarna och Specters affärssystem är helt sammankopplade

Hantera Klarna-köp från din e-handel direkt i Specters affärssystem, bokföringen sköts automatiskt. Specters unika koppling till Klarna låter dig uträtta mycket med få arbetsmoment, vilket sparar tid som du kan lägga på din verksamhet. Klicka på länken nedan för att läsa mer.

Klarna - partner till Specter AB
Kontakta Klarna direkt

Klarna AB

08-120 120 10

Sveavägen 46

111 34

Stockholm

www.klarna.se