Fyndiq - en av våra partner inom e-handel

Nå ut till miljontals fyndjägare - enkelt och effektivt

Fyndiq är Sveriges största fyndvaruhus på nätet och en effektiv merförsäljningskanal för handlare över hela landet. Ända sedan starten 2010 har vi bara haft en enda sak i huvudet: att föra samman handlare med fyndsugna kunder och skapa försäljning. Fyndiq har över 1,6 miljoner kunder och varje månad besöker 2 miljoner människor fyndiq.se.

Nå ut till miljontals kunder du också, registrera ditt konto kostnadsfritt idag. Och oroa dig inte för månadsavgiften - det finns ingen. Riskfritt att prova och för kul för att sluta. Dessutom tar Fyndiq hand om kundtjänst.

Vilka produkter säljer bäst på Fyndiq?

På Fyndiq är det fynd som gäller. De populäraste produkterna är oftast mindre saker som man inte alltid visste att man behövde. Eller så är de väldigt billiga i förhållande till många andra ställen. Medelvärdet på de de populäraste produkterna är ofta under 150 kr.

Börja sälja på Fyndiq

  • Nå miljontals kunder i Sverige - över 1,6 miljoner svenskar har handlat hos oss
  • Dra nytta av ett starkt och etablerat varumärke - den stora majoriteten känner till Fyndiq i Sverige
  • Ladda upp produkter helt utan kostnad - Fyndiq tar endast ut en avgift när en produkt säljs
Fyndiq - en partner till Specter AB

Sälj på Fyndiq direkt från Specters affärssystem

Med verktyget Sharespine Plugboard kopplar du samman Specters affärs- och kassasystem med Fyndiq. En smart integrationslösning som automatiserar produkt, pris, order och lagerdata mellan systemen.

För att koppla en egen webbshop och en eller flera marknadsplatser till Specter behöver du tilläggsfunktionen Multishop. Din webbshop behöver vara kopplad till Specter via Sharespine.

Fyndiq - en partner till Specter AB
Kontakta Fyndiq direkt

Fyndiq AB

Alströmergatan 22

112 47

Stockholm

www.fyndiq.se