Askås - en av våra partner inom e-handel

1337 detaljer, som gör skillnad

Den optimala e-handelsplattformen för växande företag. Askås erbjuder sedan 1997 en av marknadens mest välutvecklade och ansedda e-handelsplattformar. Oavsett om du vill jobba med olika försäljningskanaler, marknadsstrategier, system, länder eller målgrupper (B2C/B2B/B2BC) så kan vi leverera en lösning att växa i - här och nu men med framtiden i sikte! Med vår egenutvecklade plattform får du även tillgång till en mängd kraftfulla kampanjfunktioner för merförsäljning och kundlojalitet, och med vår avancerade modul för abonnemang kan du ta din försäljning till nya höjder.

Askås erbjuder en helhetslösning för din e-handel. Det innebär att vi även erbjuder, förutom vår plattform, skräddarsydd responsiv design som passar just dina behov. Vår plattform är mycket flexibel och kan utvecklas efter de krav som din verksamhet ställer. Det är även en plattform i konstant utveckling, där ett tjugotal uppdateringar om året gör att du alltid får ny funktionalitet utan extra kostnad.

Använder du affärsystem erbjuder Askås koppling till många olika leverantörer, där Specter är ett mycket bra val om du även har en eller flera fysiska butiker. Givetvis kan även din webbutik kopplas till externa försäljningskanaler såsom Fyndiq, CDON Marketplace och Tradera.

För att du ska komma igång så snabbt och effektivt som möjligt med din nya e-handelsplattform erbjuder vi alla våra kunder en gedigen utbildning. Vi står dessutom bredvid dig under hela din fortsatta e-handelsresa, redo att erbjuda hjälp och rådgivning. Givetvis ingår det även teknisk support för våra kunder, med möjlighet att teckna utökade SLA-avtal för möjlighet till support dygnet runt.

Beställ demo och upptäck varför några av Sveriges mest framgångsrika e-handelsföretag väljer oss som sin plattformleverantör.

Askås - partner till Specter AB

Effektivisera din e-handel och spar massor av tid

Med en koppling mellan ditt företags webbshop och Specters affärssystem och kassasystem kan du synka kunddata, orderdata, artikeldata och lagersaldon mellan systemen. Synkningen sker normalt automatiskt och i realtid, kontakta Askås för information om hur deras Specter-koppling fungerar.

Askås - partner till Specter AB
Kontakta Askås direkt

Askås AB

0533-16 69 00

Järnvägsgatan 11

661 30

Säffle

www.askas.se