App4Sales - en av våra partner inom säljstöd

App4Sales - mobil säljapp

Med App4Sales mobila säljapp är det enkelt att komma åt hela din digitala produktkatalog, registrera nya kunder, skapa order och låta kunder skriva under direkt via en iPad. Appen fungerar även offline. Enkelt och tidsbesparande!

App4Sales fungerar även om du använder streckkoder, du kan då läsa in orderrader via en liten scanner. Därefter visas all produktinformation i appen. När en order läggs i App4Sales kan din kund automatiskt få en orderbekräftelse. Ordern kommer även skapas i Specters affärssystem för vidare hantering av t.ex. inköp, leverans, fakturering och bokföring.

Inom App4Sales har du även möjlighet att använda en "lookbook". Det innebär att du kan koppla artiklar till produktbilder och visa dem på olika sätt. Kombinera bilder med artikelpaneler för att snabbt lägga till dessa artiklar till en order. Det är även möjligt att navigera från bild till bild för att snabbt se olika artiklar.

App4Customers - order och katalogapp

Med App4Customers kan du erbjuda en katalog- och orderapp åt dina B2B-kunder, så att de enkelt kan se ditt sortiment, lägga beställningar och se sin köphistorik. Tilläggstjänst, kontakta App4Sales för mer information.

Portal4Sales - B2B webbutik

Med Portal4Sales, försäljningsportalen för B2B-företag, kan kunder placera order på telefoner, surfplattor och datorer. Dinakunder kan använda försäljningsportalen som en B2B webshop. Tilläggstjänst, kontakta App4Sales för mer information.

App4Sales CMS - molnbaserad plattform med integration till Specter

App4Sales, App4Customers och Portal4Customers synkroniserar t.ex. produkt-, lager- och kundinformation med den molnbaserade plattformen App4Sales CMS. I CMS-portalen kan ni filtrera information och varje användare kan få tillgång till sin egen data. Integrationen med Specter synkar information mellan affärssystemet och App4Sales CMS.

app4sales - en partner till Specter AB

App4Sales-koppling till Specters affärssystem

Kopplingen mellan App4Sales och Specters affärssystem finns sedan höstas i en första version. När en order läggs i App4Sales synkas den automatiskt till Specter för vidare hantering av t.ex. inköp, leverans och fakturering. Kunder, artiklar, lagersaldon och priser synkas i nuläget via filexport/import, automatisk synkning av detta kommer i nästa version.

Kontakta App4Sales för frågor, beställning och mer information. Kopplingen utvecklas och supportas av App4Sales (Optimizers). Kontakta Specter gällande prisuppgifter på API-koppling för App4Sales.

app4sales - en partner till Specter AB
Kontakta App4Sales direkt

Optimizers Nordic AB

046 286 88 30

Scheelevägen 27

223 70

Lund

www.app4sales.se