Abicart - en av våra partner inom e-handel

Abicart skapar möjligheter

Abicart (fd. Textalk) är Sveriges populäraste e-handelslösning som används av drygt 3800 e-butiker.

Det är enkelt att starta webshop med Abicarts e-handelsplattform. Med Abicart kan du starta upp snabbt och i liten skala, och växa rejält med hela världen som marknad. Abicart passar både B2C och B2B. Det du behöver har Abicart förberett åt dig - mallar för design, integrationer mot logistiklösning, smidiga betalningslösningar och koppling mot bokföringen.

Från kontoret i Mölndal arbetar Abicarts 55 medarbetare dagligen med att förenkla och förbättra vardagen för Sveriges e-handlare. Inom ramarna av Abicarts väletablerade och stabila e-handelsplattform är det lika enkelt att administrera som att konsumera.

Som kund till Abicart behöver du varken tänka på bindningstider, startavgifter eller komplicerade prismodeller. Enkelhet är ledordet, du får därför prova e-handelslösningen helt kostnadsfritt innan du bestämmer dig.

Abicart - en partner till Specter AB

Effektivisera din e-handel och spar massor av tid

Med en koppling mellan din webbshop och Specters affärssystem och kassasystem kan du synka kunddata, orderdata, artikeldata och lagersaldon mellan systemen. Synkningen sker normalt automatiskt och i realtid, kontakta Abicart för information om hur deras Specter-koppling fungerar.

Abicart - en partner till Specter AB
Kontakta Abicart direkt

Abicart

031-143314

Krokslätts Fabriker 12

431 37

Mölndal

www.abicart.se