Wikinggruppen - en av våra partner inom e-handel

Kompletta lösningar för alla typer av e-handel

Wikinggruppen är en av Sveriges största e-handelsleverantörer och erbjuder kompletta och flexibla lösningar för alla typer av e-handel. Oavsett om du är en stor eller liten e-handlare så kan Wikinggruppen hjälpa dig att lyckas med din e-handelssatsning.

Wikinggruppen är med över 2 700 levererade webbutiker en av Sveriges största e-handelsleverantörer. När du startar din webbutik hos oss, ingår allt du behöver för att kunna börja sälja och skicka dina varor.

Hos Wikinggruppen får du en grafiskt tilltalande, sökmotorvänlig webbutik med mycket hög funktionalitet och smidig administration. Du får access till ett mycket förmånligt fraktavtal och dessutom ingår Klarna Checkout utan startavgift eller månadsavgift från Klarna. Unik och professionell design av butiken enligt dina önskemål ingår i WGR Bas, WGR Plus samt WGR Enterprise.

Inte mindre än 10 st av de 100 snabbast växande e-handlare i Sverige 2019 använder Wikinggruppens e-handelsplattform. Detta tar vi som ett väldigt bra och konkret bevis på att vår e-handelsplattform och vårt helhetskoncept med flexibilitet, unik design samt stöd och hjälp till våra e-handlare på många områden fungerar riktigt bra!

Välkommen du med!

Wikinggruppen - partner till Specter AB

Effektivisera din e-handel och spar massor av tid

Med en koppling mellan din webbshop och Specters affärssystem och kassasystem kan du synka kunddata, orderdata, artikeldata och lagersaldon mellan systemen. Synkningen sker normalt automatiskt och i realtid, kontakta Wikinggruppen för information om hur deras Specter-koppling fungerar.

Wikinggruppen - partner till Specter AB
Kontakta Wikinggruppen direkt

WGR Data AB

0650-757 59

Sjötullsgatan 8

824 11

Hudiksvall

www.wikinggruppen.se