Webbhuset - en av våra partner inom e-handel

Skräddarsydda och kundanpassade webshopar sedan 1998

År 2008 började vi jobba med det som idag är världens största och bästa e-handelsplattform: Magento. Det innebär att vi är ett av de företag i norden som har längst erfarenhet av Magento och har byggt 100-tals avancerade e-handelslösningar.

Vi arbetar tillsammans med en mängd olika partners som med olika spetskompetenser. Tack vare vårt stora kontaktnät och vår långa erfarenhet av e-handel kan vi hjälpa dig hela vägen från idéstadiet till framgångsrik webshop.

Magento är världens snabbast växande e-handelsplattform och den mest använda plattformen på marknaden. Vi är Professionalpartner till Magento vilket ger dig som kund en trygghet i att veta att du har en partner som bygger din shop enligt alla konstens regler och har certifierade utvecklare.

Vår långa erfarenhet och kunskap inom ehandel och Magento har gjort att vi har kunnat bygga flera egna moduler som våra kunder har stor nytta av som tex en egen kassa och ett eget CMS system. Vi har en skräddarsydd integration till Specter som vi kan anpassa för att den ska uppfylla de behov som våra kunder har. Vi har även byggt kopplingar till tex CD-ON, Fyndiq med flera.

Kontakta oss idag för att prata igenom era krav och behov på en modern webbshop.

Webbhuset - partner till Specter AB

Effektivisera din e-handel och spar massor av tid

Med en koppling mellan din webbshop och Specters affärssystem och kassasystem kan du synka kunddata, orderdata, artikeldata och lagersaldon mellan systemen. Synkningen sker normalt automatiskt och i realtid, kontakta Webbhuset för information om hur deras Specter-koppling fungerar.

Webbhuset - partner till Specter AB
Kontakta Webbhuset direkt

Webbhuset

031-303 67 01

Kungsgatan 48 A

411 15

Göteborg

www.webbhuset.se