Wallmander & Co - en av våra partner inom e-handel

Specialister på WooCommerce och WordPress

Wallmander & Co är specialiserade på WordPress och WooCommerce. Vi hjälper företag att skapa smart designade och välkonstruerade e-handelsplatser. Vi är verifierade "WooExperts", vilket innebär att vi som ett fåtal företag i Norden är utvalda av WooCommerce till officiella partners.

Som WordPress-experter är vi väl rustade för att anpassa, modifiera och skräddarsy WooCommerce efter kundens unika behov, specifikationer och önskemål. Vi har mångårig erfarenhet av e-handelsutveckling och hur en e-handelsplats bäst bör designas och konstrueras för att vara till maximal nytta både marknadsföringsmässigt och försäljningsmässigt.

Affärssystem och WooCommerce

Vi är även specialiserade på att koppla ihop kunders affärssystem med deras e-handelsplats för att på så sätt minimera administrationsarbetet.

Wallmander - Expert på Woocommerce - Specter AB

Lyft din e-handel med Specters affärssystem

Ta din e-handel till nya höjder med ett affärssystem i molnet. Wallmander & Co erbjuder en koppling mellan WooCommerce och Specters affärssystem. Synkning av t.ex. kund-, order-, artikeldata och lagersaldon sker mellan systemen. Kontakta Wallmander & Co för mer information om hur deras Specter-koppling fungerar.

Wallmander - Expert på Woocommerce - en partner till Specter AB
Kontakta Wallmander & Co direkt

Wallmander & Co

0708 - 48 36 20

Göteborgsvägen 52

431 37

Mölndal

www.wallmanderco.se