Vaimo - en av våra partner inom e-handel

Årets Magento-partner 2015

Vaimo hjälper små och stora företag att sälja på internet. Kärnan i vår verksamhet är Magento, världens just nu snabbast växande e-handelssystem. Våra anpassade tjänster gör det enklare än någonsin att komma igång med professionell e-handel, antingen som en fristående webshop eller som en integrerad del av företagets verksamhet.

Vi levererar Magento som en färdig tjänst med allt från hosting, drift, know-how och support till design, betalnings-lösningar, anpassningar och integration mot affärssystem. Det gör att du snabbt kommer igång, slipper tänka på det tekniska och får mest möjliga tid att fokusera på din affärsverksamhet. Med Magento får du också en mycket modern och kraftfull plattform att växa med, oavsett om du bara vill synas bättre i sökmotorerna eller expandera till flera länder.

Vi jobbar även med skräddarsydda lösningar med Magento som bas där vårt starka nätverk av partners gör att vi kan möta alla möjliga behov och i alla lägen leverera e-handel när den är som bäst.

Mellan Magento och Specter finns en fulltäckande integration som gör att du får ut det bästa av båda systemen utan onödigt dubbelarbete.

Vaimo - partner till Specter AB

Effektivisera din e-handel och spar massor av tid

Med en koppling mellan din webbshop och Specters affärssystem och kassasystem kan du synka kunddata, orderdata, artikeldata och lagersaldon mellan systemen. Synkningen sker normalt automatiskt och i realtid, kontakta Vaimo för information om hur deras Specter-koppling fungerar.

Vaimo - partner till Specter AB
Kontakta Vaimo direkt

Vaimo AB

08-4522650

Rosenlundsgatan 40

118 53

Stockholm

www.vaimo.se