Unifaun - en av våra partner inom fraktsystem

Spara tid med koppling mellan ditt affärsystem och Unifaun/Pacsoft!

Unifaun är den ledande leverantören av Delivery Management-system i norra Europa. Med över 20 års erfarenhet erbjuder företaget innovativa och högkvalitativa Delivery Management-system som förenklar och förbättrar för såväl transportköpare som transportör. Unifauns system används i över 76 länder och varje dag skickar 100 000 olika företag över 800 000 sändningar genom Unifaun.

Under mer än 20 år har Unifaun samarbetat med de ledande transportörerna på den nordiska marknaden och idag har Unifauns Delivery Management-system stöd för ett hundratal olika transportörer och transporttjänster, både i Sverige och internationellt. Utöver kopplingar till transportörer har Unifaun också starka samarbeten med de främsta leverantörerna av affärssystem och e-handelsplattformar. Det innebär att Unifauns system har färdiga integrationer till de flesta system och att användare enkelt kan koppla samman sin transportadministration med övrig verksamhet.

Genom att vara en ledande teknik- och kunskapspartner vill Unifaun säkerställa att logistik är en möjliggörare för affärer. Användare av Unifauns Delivery Management-system får en friktionsfri och lönsam relation mellan avsändare, transportör och mottagare.

Unifaun - partner till Specter AB

Koppla Unifaun till ditt Specter

Automatisera din frakthantering med vår koppling till Unifaun Online (Schenker, DHL, DSV m.fl) och Pacsoft Online (Posten). Vid utleverans i Specter Business Management skickas fraktinformation direkt till Unifaun/Pacsoft Online.

Unifaun - partner till Specter AB
Kontakta Unifaun direkt

Unifaun AB

+46 (0)31-725 35 00

Skeppsbron 5-6

411 21

Göteborg

www.unifaun.com