Tell Me More

Funktionella produkter tillverkade av högkvalitativa material

I butiken har vi varumärket Tell Me More som är ett inredningskoncept byggt på noga utvalda och personliga produkter. Namnet speglar en attityd till livet – att söka och finna känslor som är äkta, som har en själ och en historia att berätta, med dessa ledord har vi skapat vår kollektion. Basen är en mix av dämpade färger och mönster kombinerat med en enkel och ljus skandinavisk stil.
Tell Me More är grundat av Annalena och Marcus som har en bakgrund i mode- och inredningsbranschen.

Funktioner vi använder

Vi använder orderhanteringsfunktionen där det integrerar med våra olika webshopar. Vi använder rapporter och journaler både i redovisning och i inköpsplanering mm. Vi använder också multilagerfunktionen för att hantera våra olika lager. Butikskassan är en viktig del i Specter affärssystem som vi använder dagligen med både kontant- presentkort- tillgodokvittohantering och som är kopplad till en extern kortläsare.

Vi sparar även en hel del tid på att använda App4Sales mobila säljapp integrerat med Specter affärssystem där vi enkelt kan visa vår digitala produktkatalog på en surfplatta när vi möter kunden. Det är mycket enkelt att med appen lägga order och registrera nya kunder.tellmemore.se  

Cusion cover Triangle från Market29

Cusion cover Triangle 60X60

Market29 använder webbaserat affärssystem från Specter AB
Marcus Eliasson

Tell Me More

I och med att vår verksamhet består av flera olika delar och varumärken är ett webbaserat verktyg som Specter, som också klarar av integration med andra verktyg, viktigt för vår effektivitet och administration.