Svea VAT Adviser - en av våra partner inom ekonomi

Vilka är Svea VAT Adviser?

Svea VAT Adviser AB är Sveriges ledande företag inom området momsåtervinning, men har även lång erfarenhet av att göra utredningar om utländska företags eventuella momsplikt i andra länder, momsregistrering och momsredovisning i utländska skattedeklarationer. Rådgivning och momsutbildningar ingår som i naturlig del i verksamheten.

I sitt arbete med moms har även VAT Adviser sedan länge utarbetat metoder och system för arbete med Kapitalläckage som idag är en tjänst som står på egna ben.

Vi är en del av Svea Ekonomi, som är en av Nordens ledande koncerner inom bland annat optimering av betalflöden. Koncernen omsätter ca 1 miljard kr och har ca 600 anställda, koncernen är representerad via egna bolag i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Estland, Lettland, Holland, Schweiz, Österrike och Tyskland. I övriga världen via ombud.

VAT Adviser, som startade sin verksamhet 1994, har sedan länge etablerade samarbeten med en lång rad stora industrikoncerner både nationellt och internationellt. Den specialisering VAT Adviser gjort mot storindustri samt vårt pro-aktiva synsätt har gett oss en unik kompetens vad gäller system för identifikation av fakturor, identifikation av kapitalläckage, för hanteringen som leder fram till fakturornas återbetalning och effektiva rapportsystem. Samtliga system har utvecklats och förfinats i nära samarbete med våra kunder. Denna kompetens kommer givetvis även VAT Advisers lite mindre kunder till godo.

SVEA VAT Adviser - en partner till Specter AB

Vi samarbetar med Svea VAT Adviser när du behöver experthjälp

Svea VAT Adviser har ett e-handelsupplägg för momsregistrering och löpande redovisning i hela EU plus Norge m.fl. länder. I dessa länder kan Svea VAT Adviser erbjuda låga fasta priser för Specter-kunder när det gäller deklarationer inom i princip hela EU området och i Norge.

Svea VAT Adviser får en egen inloggning till Specter om du önskar, de kan sedan själva ta ut redovisningsunderlag direkt från systemet. Du meddelas sedan hur mycket moms som skall betalas till respektive land. Svea VAT Adviser kan även bistå med momsregistrering och upplägg av rutiner kring dessa frågor.

SVEA VAT Adviser - en partner till Specter AB
Kontakta Svea VAT Adviser direkt

Svea VAT Adviser AB

031 - 708 72 08

Krokslätts Torg 3

431 37

Mölndal

www.vatadviser.se