Vilka är Surfers Paradise

I över ett kvarts sekel har vi testat och gjort allt som har med vind-, kite- och vågsurfing att göra. Vi har lagt tusentals timmar i vattnet året runt för att hela tiden vara med och utveckla både surfingen och utrustningen och på så sätt erbjuda rätt produkter till ett bra pris!

Vår bas är Varberg med surfshopen Surfers Paradise på södergatan mitt i stan, 700 kvm butik med alla de stora och bästa varumärkena. Här finns allt man kan önska av utrustning och kläder. Butiken är en mötesplats och något alldeles extra. Surfers Center ligger i Apelviken och där kan man hyra rum och all tänkbar utrustning. Här har vi dessutom kurser i vågsurfing, SUP, kitesurfing och vindsurfing.http://www.surfers.se  

"Fanatic Skate TE 2015"

E-handel, butik, återförsäljare, kurser och uthyrning

Surfers Paradise använder bl.a. funktionerna Butikskassa, Order/Faktura, CRM, Inköp, Lagerhantering, Unifaun-integration, Klarna- och Nets-koppling. E-handelslösningen från Textalk är integrerad i realtid med Specter.

Med Specters affärssystem kan Surfers Paradise effektivt hantera försäljning via e-handel, butik och återförsäljare samt erbjuda kursverksamhet och uthyrning.

Surfers Paradise använder Webbaserat affärssystem från Specter AB
Patrik Johansson

Surfers Paradise

Specter Affärssystem ger oss frihet och tillgänglighet oavsett vart vi befinner oss. Integration och samspel med webbshop är idag självklarheter.