Heminredning med lantlig touch

Strömshaga är ett familjeföretag med rötterna utanför Göteborg. Familjen Björkman startade sin första verksamhet 1973 och har sedan dess drivit både butik- och grossistverksamhet som i sin tur lett fram till varumärket Strömshaga.

Vi drivs av visionen att bidra med en unik känsla till varje hem med inspiration från svunna tider. Lantlig, industriell och retro heminredning ligger oss extra varmt om hjärtat. Vårt sortiment säljs via andra butiker i mestadels Norden, men även via Balders Hage som är vår webbshop för konsumenter.

Specter har varit den digitala kärnan kring vår verksamhet sedan vi startade Strömshaga 2010. Då vi redan tidigare hade drivit webbutik var det för oss givet att hitta ett affärssystem som väl integrerade med vår e-handelsplattform där alla flöden kunde hanteras, även då det nu skulle handla om B2B-försäljning.

Välkommen in till oss på Strömshaga.

Strömshaga använder webbaserat affärssystem från Specter AB

John Björkman, Strömshaga - Specter AB
John Björkman

Strömshaga

Specters affärssystem har sedan starten varit en avgörande faktor till att vi har kunnat hantera alla processer från ordrar, lager, fakturering och inte minst inköp på ett effektivt sätt.