Storm Commerce - en av våra partner inom e-handel

Storm Commerce – din plattform för skalbar e-handel med valfritt CMS

Vi har sedan 2008, erbjudit en molnbaserad och skalbar e-handelsplattform för digital handel. Vi hjälper företag i alla branscher att framtidssäkra och effektivisera sin digitala försäljning och bakomliggande affärsprocesser.

För att tillhandahålla en bra kundupplevelse och optimera e-handeln krävs att man skapar en flexibel affärsmiljö där processer och IT-system i och mellan företag fungerar snabbt och smidigt oavsett vilken kanal man använder. Storm Commerce har en modern systemarkitektur som passar bra i dagens snabbt föränderliga och konkurrensutsatta digitala era. Vår plattform är fullmatad med funktionalitet och har öppna API:er för smidig sammankoppling med valfritt CMS och kringliggande system t ex Specter. Storm Commerce är byggd för omnikanalhandel och erbjuder en stabil grund för tillväxt och internationalisering för företag med höga krav på sin verksamhet.

Vi erbjuder tillsammans med våra Solution Partners kundanpassade lösningar, redo att hantera stora affärsvolymer. Den unika plattformen optimeras för varje kund och levereras med en hög grad av rådgivning, utbildning, integration och tjänster.

Hör av dig till oss så berättar vi mer om varför företag som Adlibris, Cervera, Mio, Media Markt och Stor&Liten har valt Storm Commerce för att lyckas med sin e-handel.

Storm Commerce - en partner till Specter AB

Optimera din prissättning

Vi erbjuder i samarbete med Storm Commerce en lösning för att automatisk uppdatera priser utifrån rådande konkurrens på marknaden. Med Specters koppling har du möjlighet att snabbt komma igång och använda Storm Commerce.

Storm Commerce - partner till Specter AB
Kontakta Storm Commerce direkt

Storm Commerce

Lilla Nygatan 1

111 28

Stockholm

www.storm.io