Vilka är Slangflex?

Slangflex startades 1990 och har sedan dess levererat ”utrustning för transport av farligt gods”. Slang, kopplingar och ADR utrustning är huvudprodukterna så som komponenter eller monterade och provtryckta produkter.

Från starten har Slangflex samarbetat nära ett antal ledande utländska tillverkar för att kunna erbjuda kunderna rätt produktmix.http://www.slangflex.se  

Slangflex använder webbaserat affärssystem från Specter AB

Koppling - "Camlock"

Behövde ett affärssystem att kunna växa i

Efter ägarskifte i december 2014 bestämde ”vi” de nya ägarna att byta affärssystem för att få ett modernare system att växa med. Kravlistan var inte lång utan vi önskade oss bra funktioner kring order, inköp, lager och ekonomi.

Erfarenhetsmässigt från tidigare system vi arbetat med gjorde att vi hade 2 specifika krav:

  • Bra funktionalitet kring paket/artiklar
  • Helt webbaserat

Funktionaliteten har överträffat våra förväntningar. Att systemet är webbaserat har gett de fördelar vi förväntas oss så. Vi har inget behov av server, backup, it-fixare (för uppdateringar på plats till version X.X/ bugg fix), det är samma prestanda oavsett var man sitter och arbetar. Dessutom funkar det bra att titta och se information i mobil och läsplatta (t.ex., lagernivå, försäljning, leveranser).

Övriga funktioner som vi har fokus fungerar också på en bra nivå. Vi har inget behov att göra processerna komplicerade, vi köper in och säljer utan något behov av MPS.

Slangflex använder webbaserat affärssystem från Specter AB
Poria Mokarami

Slangflex

Att börja använda Specter var samma känsla som med första smartphonen!