Sitesmart - en av våra partner inom e-handel

Smartast hemsida och e-butik vinner kunden

Starta en enkel webbshop eller börja med e-handel som affärsidé. Vi har e-butiken som passar alla behov, allt från enkel produktvisning till avancerade kopplingar och kampanjer.

SiteSmart har levererat hemsidor till kunder sedan 1994 och verktyg för att administrera hemsidor och e-handel, sk CMS/Publiceringsverktyg sedan 2001. Vi har idag över 500 aktiva kunder. Med hjälp av våra verktyg kan du själv enkelt bygga och underhålla både din hemsida och e-butik. Vi har fokuserat på enkelhet i handhavande. Vi utbildar och erbjuder support.

Vill du bygga ut erbjuder vi moduler för de flesta ändamål, exempelvis nyhetsbrev, bildspel och bildgalleri, allt självklart fullt integrerat med varandra.

Tillgänglighet

Med ett verktyg från SiteSmart kan du känna dig trygg. Din hemsida och e-handelslösning följer standard för kod på internet, den är fullt tillgänglig för sökmotorer och du kan själv optimera för de sökord du önskar. Sidan och din e-handel fungerar i alla olika webbläsare, moderna telefoner samt surfplattor. Till och med människor med funktionshinder kan se och höra din information.

E-handel i tre nivåer

SiteSmart E-Handel ger dig en mångsidig lösning för allt från enkel produktvisning utan varuvagn till oändliga möjligheter att nå nya kunder och marknader! Med funktionaliteten som ingår i grundkonceptet kan du hantera de flesta kundbehov och andra affärssituationer som uppstår när din e-butik ligger klar på internet. För dig som ställer högre krav och mer specifika funktioner erbjuder vi flera nivåer som ger dig fler användningsområden.

Koppling mellan SiteSmart E-handel och Specter Business Management, webbaserat affärssystem.

Med en koppling mellan vår e-handelslösning och Specters webbaserade affärssystem flyttas automatiskt och i realtid all kunddata och orderdata mellan systemen. Du slipper dubbelarbete med att lägga in denna information manuellt på två ställen - det är smart.

Sitesmart - partner till Specter AB

Effektivisera din e-handel och spar massor av tid

Med en koppling mellan din webbshop och Specters affärssystem och kassasystem kan du synka kunddata, orderdata, artikeldata och lagersaldon mellan systemen. Synkningen sker normalt automatiskt och i realtid, kontakta Sitesmart för information om hur deras Specter-koppling fungerar.

Sitesmart - partner till Specter AB
Kontakta Sitesmart direkt

Sitesmart

0141-20 25 40

Luxorgatan 1

591 39

Motala

www.sitesmart.se