Shopitoo - en av våra partner inom e-handel

Det enkla sättet att sälja på nätet

Shopitoo är en enkel men komplett ehandelslösning, där du kan bygga och administrera din egen webbutik från mindre än 4 kr om dagen. I tjänsten ingår webbhotell, mobilanpassad butik, epostsupport och manualer. Det finns stöd för en rad av marknadens största betalleverantörer samt stöd för egen domän. För den mer avancerade användaren så finns möjlighet att exportera sina orders eller få en full integration mot Specter Business Management

Shopitoo erbjuder support via ärendehanteringssystem och epost, men erbjuder ingen telefonsupport. Som komplement finns webinars, FAQ och webbaserade manualer.

Shopitoo vill ge mindre nystartade företagare möjligheten att prova på att starta och driva en mindre e-handel,men samtidigt ge tillgänglighet till en plattform och funktionalitet som normalt används av mer mogna företag.

Shopitoo kan levereras på följande språk:

  • Svenska
  • Norska
  • Danska
  • Finska
  • Engelska
Shopitoo - partner till Specter AB

Effektivisera din e-handel och spar massor av tid

Med en koppling mellan din webbshop och Specters affärssystem och kassasystem kan du synka kunddata, orderdata, artikeldata och lagersaldon mellan systemen. Synkningen sker normalt automatiskt och i realtid, kontakta Shopitoo för information om hur deras Specter-koppling fungerar.

Shopitoo - partner till Specter AB
Kontakta Shopitoo direkt

Shopitoo AB

+46 (0)8 517 891 43

Skomakaregatan 6

211 34

Malmö

www.shopitoo.se