Sekelskifte - tidstypisk bygg & inredning

Sekelskifte grundades i november 2010 med målsättningen att bli Nordens ledande återförsäljare av nyproducerade bygg- och inredningsprodukter i arkitektstilarna som var populära under perioden 1880-1930 dvs nyrenässans, jugend, nationalromantik och 20-talsklassicism. I april 2011 öppnade vi vår webbutik och ett år senare öppnade vi en fysisk butik i centrala Stockholm. Vi har växt snabbt sedan start och omsättningen ligger idag på ca 20 MSEK med nio anställda. Man kan säga att vi är ett litet byggvaruhus med en historisk touch. Vi har butiksförsäljning, webbutik samt manuell orderhantering via telefon och e-post.http://www.sekelskifte.se  

Smålandsspisen

Smålandsspisen

Vår tanke om ett affärssystem

Vi bestämde oss tidigt att införskaffa ett bra affärssystem för att ha koll på ordrar och framförallt restordrar, produkter, inköp och bokföring. Våra krav var att det skulle vara ett internetbaserat system, med integrerad bokföringsmodul och gärna med integrerad kassalösning. Vidare var det ett krav att det skulle finnas en koppling till vår webbshop (Starweb) och gärna till diverse betallösningar som t ex Klarna och Nets.

Specter hade allt vi hade behov av just då men Specter hade också funktionalitet vi trodde vi skulle kunna ha behov av i framtiden, det vill säga ett system vi skulle kunna växa med. Vi gick live med Specter i februari 2012 när vi omsatte ca 2,2 MSEK och innan det hade vi inget affärssystem. Vår snabba tillväxt hade inte varit möjlig utan ett bra molnbaserat affärssystem.

Sekelskifte använder webbaserat affärssystem från Specter AB
Adriano Pizzignacco

Sekelskifte

Det är väldigt smidigt att ha allt samlat i ett system och att alla våra kringsystem och betallösningar pekar in till Specter. Att systemet är helt internetbaserat är kanon!