Nu söker vi fler härliga kollegor!

Vi söker nu en driven säljare/affärsutvecklare

Specters sälj- och marknadsavdelning önskar fler kollegor!

Fullt blås med MS Atene utanför kontoret i Skärhamn

 

 

Typ av tjänst:
Säljare/Affärsutvecklare

Sista ansökningsdag:
Löpande urval

Kontaktperson:
Nina Langemyhr
0705 – 64 94 54
Mail för ansökan

Start:
Snarast enligt överenskommelse

Ort:
Skärhamn, Tjörn

Arbetsgivare:
Specter AB

Omfattning:
Heltid­­­

Vilka är vi?

Specter AB är Sveriges ledande leverantör av webbaserade affärssystem till säljande företag, med starka integrationer till marknadens populäraste e-handelsplattformar, logistik- och betallösningar. Genom vår passion att förenkla vardagen för våra kunder levererar vi tillsammans med våra partners effektiva omnikanallösningar till över tusen företag inom e-handel, retail och grossistledet. Idag är vi 30+ kollegor och behöver nu bli fler.

Sedan 1 april 2020 ingår Specter i Visma-koncernen:
Visma levererar programvara som förenklar och digitaliserar affärsprocesser inom såväl privat som offentlig sektor. Vi finns i hela Norden, i Benelux, Centraleuropa och i Östeuropa. Vi är ett av Europas ledande programvaruföretag. Vi tror på möjligheten för människor att skapa stordåd med hjälp av teknik. Genom våra tekniklösningar hjälper vi dagligen nästan en miljon kunder att driva sin verksamhet. Vi ger dem ett försprång gentemot konkurrenterna och vi ger dem mer tid över att fokusera på det som är viktigast.

Om tjänsten

I tjänsten som säljare/affärsutvecklare hos Specter kommer du ingå i ett kundteam bestående av säljare, projektledare samt kundtjänstmedarbetare. Du säljer vårt webbaserade affärssystem med integrationer till både e-handelsplattformar, betallösningar samt WMS-system med tillhörande utbildning, projektledning och konsultationer. Du arbetar med relationsförsäljning till både nya och befintliga kunder. Specter riktar sig mot små och medelstora företag inom segmentet e-handel, fysisk butik samt grossister. Tjänsten utgår ifrån kontoret i Skärhamn, och försäljningen sker i huvudsak på distans via telefon, mail och videokonferens, men även besök hos kund förekommer. Arbetet innebär också att medverka på mässor och andra marknadsaktiviteter under året därför kan du räkna med att resor förekommer i tjänsten.

Specter som organisation står för respekt, tillit, innovation, kompetens samt lagkänsla
därför är vi nyfikna och testar regelbundet nya metoder, verktyg och arbetssätt för att effektivisera och höja kvaliteten på vårt arbete. Vi är också en snabbrörlig organisation, där du som gillar förändring och snabba beslut kommer att trivas som fisken i vattnet.

Om dig

Vi söker dig som jobbat några år med försäljning av relativt komplexa lösningar, gärna avseende affärssystem. Du har ett starkt intresse för långsiktiga relationer samt en god förståelse för kundernas krav och behov. Du värdesätter utmaningar och tycker om att ha kundkontakter samt hjälpa kunderna i deras vardag. Dessutom är du noggrann och vill hålla en hög kvalitet på ditt arbete. Rätt inställning är enormt viktigt liksom en positiv attityd till kunder och kollegor. En annan meriterande bakgrund är att ha arbetat i ett säljande företag, inom t.ex. retail eller e-handel, med passande arbetsuppgifter.
Förståelse för de affärsflöden som finns i säljande företag är en klar merit, liksom kunskaper kring integrationer och API:er. Som person är du öppen och social och kommer gärna med idéer och nya angreppssätt.

Om dig

  • Försäljning av relativt komplexa IT-lösningar, gärna avseende affärssystem
  • Förståelse för de affärsflöden som finns i säljande företag, t.ex. e-handel, order, pack & plock mm.
  • Förståelse för API:er
  • Van att driva affärer ”från ax till limpa”.

Vad erbjuder vi

Vi erbjuder naturligtvis attraktiva anställningsvillkor med egen utbildningsbudget, personlig rådgivare inom försäkring och pension och väl tilltaget friskvårdsbidrag med mera.Trevliga kollegor i en mycket modern kontorsmiljö med utsikt över hav och skärgård.

Känns utmaningen tilltalande? Skicka in din ansökan snarast, vi arbetar med löpande urval.