Är du vår nya kollega inom kundtjänst?

Vi söker dig som är en serviceinriktad, positiv och omhändertagande person med bra social kompetens och som alltid vill sätta kunden i fokus.

Specter affärssystem önskar fler kollegor!

Är du redo för en ny utmaning att tillsammans bygga vidare på framtidens affärssystem med oss?

 

Typ av tjänst:
Kundtjänstmedarbetare med fokus på bokföring

Sista ansökningsdag:
Löpande urval

Kontaktperson:
Lennart Samsson – Teamledare
Tel: 0304 – 64 94 01
Mail för ansökan

Start:
Snarast enligt överenskommelse

Ort:
Skärhamn, Tjörn

Arbetsgivare:
Specter AB

Omfattning:
Heltid­­­

Om oss

Vi är idag ett trettiotal anställda med gedigen erfarenhet inom affärssystem, handel, ekonomi, logistik och företagsadministration. Specter har sedan starten 2005 blivit en av Sveriges ledande leverantörer av webbaserat affärssystem och omnikanalslösningar.

Tillsammans med våra integrationspartners samt kraftfulla API:er, säkerställer vi smarta försäljningsflöden för både e-handel, fysiska butiker och grossister. Ett stort partnernätverk säkerställer tillgången till ett rikligt utbud av kringlösningar, tjänster samt flexibilitet för kunderna.

Sedan april 2020 är Specter ett företag i Visma och befinner oss samtidigt i en utvecklingsfas med en spännande framtid till mötes. Så därför behöver vi nu stärka upp vår avdelning för support och kundtjänst med ytterligare kompetens.

Om tjänsten

Tjänsten har en tydlig inriktning mot bokföring där din erfarenhet och kunskap kring området kommer såväl kunder som övrig organisation till nytta. Du kommer förutom att hjälpa kunder vara en naturlig intressent i samband med programutveckling av funktionalitet som berör de ekonomiska delarna. Vi söker en person som har förståelse och kunskap om bokföring både på övergripande nivå, såväl som detaljnivå och då med fördel inom E-handelsbranschen.

Som kundtjänstmedarbetare på Specter kommer du att arbeta tillsammans med kunniga och drivna kollegor som ger kundstöd och support på vårt egenutvecklade webbaserade affärssystem Specter Business Management. Då Specter affärssystem täcker in de flesta delar av ett företags verksamhet, innefattar det inte endast bokföringsfrågor utan en stor variation av frågeställningar. Vi ser gärna att du är en person som gillar att “dyka ner och gräva” och har ett genuint intresse för problemlösning.

Arbetet sker i huvudsak via telefon och mailkontakt med kunden, samt i vårt ärendehanteringssystem och ibland fjärrstyrning via TeamViewer.
I tjänsten ingår även beredskap för vår butikskassa (Specter POS) då vi tillhandahåller användarstöd åt våra kunder under begränsade tider på kvällar och helger. Uppskattningsvis har man beredskap var fjärde vecka.

Vem är du?

Du är en serviceinriktad, positiv och omhändertagande person med bra social kompetens som är bra på att samarbeta. Du kan hantera olika typer av människor och bemöta dom med saklig och konkret hjälp på ett sätt där kunden är i fokus och känner sig förstådd samt förstår.

Du har en god analytisk förmåga att hitta lösningar på tekniska problem samt att förmedla dessa då på ett pedagogiskt sätt. Som person är du snabblärd, kundfokuserad och har breda kunskaper inom IT. Du är självmotiverad och har en förmåga att ta egna initiativ i en händelserik miljö.

 

Dina erfarenheter:

  • Adekvat utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet som innefattar förståelse för redovisningstekniska frågor (på både övergripande nivå såväl som detaljfrågor).
  • Erfarenhet av affärssystem och förståelse för dess arbetsflöden.
  • Goda kunskaper i Svenska (tal och skrift).

Meriterande:

 

Vad erbjuder vi?

Ett härligt gäng kollegor som sitter i ett fräscht och luftigt kontor i Skärhamn på Tjörn, med utsikt över både hamnen och havet. Vi har även ett utvecklingskontor i Göteborg. Attraktiva anställningsvillkor inom lön, personlig utbildningsbudget, personlig rådgivare inom försäkring och pension samt ett förmånligt friskvårdsbidrag.

Sök nu!

Känner du att denna beskrivning passar på dig, så vänta inte med din ansökan. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen och ser fram emot att få höra från dig.

Skicka ett personligt brev samt ditt CV till jobba@specter.se.

 

Kontakt från rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligt men bestämt, vi har gjort vårt val av media.