Är du vår nya CTO?

Brinner du för systemutveckling och ledarskap? Vill du vara med och driva utvecklingen av vårt framgångsrika affärssystem med omnikanallösningar för detalj- och e-handel?

Specter affärssystem önskar fler kollegor!

Vill du också bli en del av vårt gäng?

 

Typ av tjänst:
Utvecklingschef (CTO)

Sista ansökningsdag:
Löpande urval

Kontaktperson:
Mattias Bratt
Tel: 0705 – 64 94 22
Mail för ansökan

Start:
Snarast enligt överenskommelse

Ort:
Enligt överenskommelse
(Skärhamn / Göteborg)

Arbetsgivare:
Specter AB

Omfattning:
Heltid­­­

Om oss

Vi är idag ett trettiotal anställda med gedigen erfarenhet inom affärssystem, handel, ekonomi, logistik och företagsadministration. Specter har sedan starten 2005 blivit en av Sveriges ledande leverantörer av webbaserat affärssystem och omnikanalslösningar.

Tillsammans med våra integrationspartners samt kraftfulla API:er, säkerställer vi smarta försäljningsflöden för både e-handel, fysiska butiker och grossister. Ett stort partnernätverk säkerställer tillgången till ett rikligt utbud av kringlösningar, tjänster samt flexibilitet för kunderna.

Om tjänsten

Sedan april 2020 är Specter ett företag i Visma och befinner oss samtidigt i en utvecklingsfas med en spännande framtid till mötes. Därför söker vi nu en CTO som kan anta utmaningen att tillsammans med våra utvecklingsteam driva vår tekniska plattform framåt. I och med Vismas förvärv av Specter affärssystem har rollen som CTO tillgång till ett brett nätverk av kompetens och stöttning inom Vismagruppen.

En CTO på Specter är en viktig del av bolagets strategiska arbete, den som ansvarar för, och aktiverar den tekniska delen av visionen för produktutveckling, samt definierar den övergripande tekniska strategin.

 

Vad innebär rollen?

 • Organisera Specters tekniska resurser för att på ett effektivt sätt kunna leverera efter företagets planerade strategier
 • Ansvara för en utvecklande och engagerande arbetsmiljö inom Specters produktutveckling gällande verktyg, metodik, arkitektur, teknik och säkerhet
 • Ta fram KPI:er relaterade till produktutveckling, API:er och UX
 • Besörja budgetansvar för utvecklingsavdelningen (löner, intern IT, infrastruktur, hosting, mjukvara och/eller prenumerationstjänster m.m.)
 • Ansvara för att Specters applikationer byggs och vidareutvecklas med modern teknik

 

Är du Specters nya CTO?

I så fall är du en person som jobbar systematisk och välorganiserat med en analytisk förmåga som är beredd att ta snabba beslut. En trygg och stark ledare, en person som verkligen vill driva våra utvecklingsteam framåt och har en gedigen teknisk bakgrund från att leda ett produktutvecklingsteam.

Du är en social och motiverad anställd som aktivt söker samarbete med dina kollegor för att hitta en lösning på problem och utmaningar. Du vet att ett gott samarbete innebär rätt kommunikation, och en prestigelös attityd, detta är nycklarna till ett högpresterande team.

 

Meriterande kunskaper

 • Systemintegrationer (utveckling av API’er)
 • Relationsdatabaser (ORM mappers)
 • SPA applikationer
 • CI/CD flöden
 • Microservices
 • It-säkerhet och It-drift
 • Erfarenhet affärs- och ekonomisystem

   

  Vad erbjuder vi?

  Vi erbjuder ett jobb tillsammans med trevliga, kunniga och engagerade kollegor, attraktiva anställningsvillkor när det gäller lön, pension, friskvård, samt egna labbdagar och en utbildningsbudget. På huvudkontoret (i Skärhamn) befinner vi oss i en unik skärgårdsmiljö precis vid havet men har även ett utvecklingskontor i centrala Göteborg.

  Sök nu!

  Känner du att denna beskrivning passar på dig, så vänta inte med din ansökan. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen och ser fram emot att få höra från dig.

  Skicka ett personligt brev samt ditt CV till jobba@specter.se.

   

  Kontakt från rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligt men bestämt, vi har gjort vårt val av media.