Är du vår nya frontendutvecklare?

Vill du vara med och bygga upp något från grunden i ett sammanhang du kan förstå och påverka - då kanske du är personen vi söker.

Specter affärssystem önskar fler kollegor!

 

 

Typ av tjänst:
Systemutvecklare

Sista ansökningsdag:
Löpande urval

Kontaktperson:
Karl Körner
Tel: 0738–031669
Mail för ansökan

Start:
Snarast enligt överenskommelse

Ort:
Göteborg eller Skärhamn (Tjörn), samt distansarbete efter överenskommelse.

Arbetsgivare:
Specter AB

Omfattning:
Heltid­­­

Många utvecklare söker ett sammanhang där man under en längre tid får möjlighet att utveckla en produkt. Där man har ett inflytande över en helhet, där beslut i största möjligaste mån fattas på data och där man får en känsla av att vi själva styr vårt öde.
Om detta är vad du söker så läs vidare, nu söker Specter en ny kollega.

Vilka är vi?

Specter AB är Sveriges ledande leverantör av molnbaserade affärssystem till säljande företag, med integrationer till marknadens populäraste e-handelsplattformar, logistik- och betallösningar m.m. Genom vår passion att förenkla vardagen för våra kunder levererar vi tillsammans med våra partners effektiva lösningar till över tusen företag inom e-handel, retail och grossistledet. Idag är vi 30 kollegor och behöver nu bli fler. Sedan 2020 ingår vi som en del av Visma, det ger dig som anställd på Specter det lilla företagets fördel med stort inflytande i kombination med det stora företagets styrkor såsom kontaktnät, kompetensutveckling och karriär.

Om tjänsten

Just nu står vi inför starten på resan att göra om vår användarupplevelse från grunden. Vi kommer arbeta oss igenom produkten steg för steg och i varje steg skriva om vårt frontend och backend i ny teknik. Som frontendutvecklare ingår du i ett av våra två utvecklingsteam där ni tillsammans skapar nästa generation av vår produkt. Din React erfarenhet gör att du kan agera mentor åt dina kollegor. Du kommer få vara med på en spännande resa där vi med en väl genomtänkt UX- och kravprocess skapar framtidens produkt. Våra tekniska rötter har vi i C#, .NET MVC, Angular JS, Classic ASP och relationsdatabaser, men framtiden satsar vi på .NET Core och React.

Just det – vi arbetar agilt också.

Som sökande ser vi att:

 • Minst 4 års erfarenhet av frontend-utveckling med React
 • Goda programmeringskunskaper och backend-erfarenhet, du är väl bevandrad i C#, .NET
 • Du är en teamspelare, gillar att dela med dig av kunskap och inspiration och ser att teamets gemensamma mål är det viktiga
 • Du har ett intresse för affären som helhet och förstår kundens behov
 • Du är kommunikativ och lösningsorienterad
 • Du genom ditt brinnande intresse för systemutveckling, håller dig kontinuerligt uppdaterad kring verktyg, metoder, nya patterns mm.
 • Du har goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande kunskaper är:

 • C#, .NET, .NET Core
 • GraphQL
 • Arbete med affärssystem
 • Erfarenhet av testning i olika former
 • Arbete med relationsdatabaser, gärna MySQL eller MariaDB
 • Erfarenheter inom Continous Integration och Continuous Delivery (CI/CD), GIT, Testramverk för JS (ex. jasmin, jest)
 • Erfarenhet av att arbeta enligt Scrum/Lean

 

Vad erbjuder vi

Möjligheten att vara med och skapa en ny generation av vår produkt, du kommer vara en viktig person i den processen med stort inflytande över slutresultatet. Vi erbjuder självklart attraktiva anställningsvillkor när det gäller pension, friskvård, egna labsdagar och en budget för kompetensutveckling. Sist men inte minst får du jobba med oss, dina nya trevliga kollegor!

Sök nu!

Vänta inte på att skriva det “perfekta” CV:t, om du tror du är rätt för Specter så skriv ett enkelt mail om vem du är och vad du har för erfarenheter, så tar vi det därifrån.

Kontakt från rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligt men bestämt, vi har gjort vårt val av media.