Är du vår nya systemutvecklare?

Är du en fullstackutvecklare och söker ”teamkänslan”? Brinner du för systemutveckling och vill vara med att vidareutveckla framtidens affärssystem för detaljhandeln?

Specter affärssystem önskar fler kollegor!

Vill du också bli en del av vårt gäng?

 

 

Typ av tjänst:
Systemutvecklare

Sista ansökningsdag:
löpande urval

Kontaktperson:
Mikael Rickmark
Tel: 0704–959498
Mail för ansökan

Start:
Snarast enligt överenskommelse

Ort:
Göteborg eller Skärhamn (Tjörn)

Arbetsgivare:
Specter AB

Omfattning:
Heltid­­­

Egentligen vill väl alla jobba och utvecklas tillsammans med passionerade och drivna kollegor i en agil, nyskapande och kreativ miljö? Arbeta i moderna kontor med utsikt över Göteborgs hamn eller skärgården på Tjörn? Passar detta även in på dig så läs vidare, nu söker Specter fler kollegor!

Vilka är vi?

Specter AB är Sveriges ledande leverantör av molnbaserade affärssystem till säljande företag, med integrationer till marknadens populäraste e-handelsplattformar, logistik- och betallösningar m.m. Genom vår passion att förenkla vardagen för våra kunder levererar vi tillsammans med våra partners effektiva omnikanallösningar till över tusen företag inom e-handel, retail och grossistledet. Idag är vi 30+ kollegor och behöver nu bli fler.

Om tjänsten

Vi befinner oss i en stark utvecklingsfas där vi behöver bli fler som jobbar med att tillmötesgå det stora behovet av produktutveckling som krävs för att nå våra framtida mål. Därför söker vi nu fler skickliga utvecklare till våra tvärfunktionella produktutvecklingsteam, både i Skärhamn och i Göteborg.
Du kommer att få vara med om en spännande resa där vi ställer om till en än mer agil och kundcentrerad organisation som på ett bättre och effektivare sätt kan möta de kundbehov som finns. Vi vill göra rätt saker på rätt sätt – värde för kunderna, för medarbetarna och för företaget. Vi eftersträvar att “jobba agilt” som något vi “är” och lever efter och inte bara är ett buzzword.

Vi jobbar primärt med C#, .NET MVC, Angular, (Classic ASP – utfasas) och relationsdatabaser.

Som sökande ser vi att:

 • Du väl bevandrad i C#, .NET MVC i minst 4-5 år
 • Du är en teamspelare, gillar att dela med dig av kunskap och inspiration och ser att teamets gemensamma mål är det viktiga
 • Du har ett intresse för affären som helhet och förstår kundens behov
 • Du är kommunikativ och lösningsorienterad
 • Du har jobbat med testdriven utveckling
 • Du genom ditt brinnande intresse för systemutveckling, håller dig kontinuerligt uppdaterad kring verktyg, metodiker, nya patterns mm.
 • Du har goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande kunskaper är:

 • Arbete med affärssystem, kunskaper inom bokföring, ekonomi
 • Erfarenhet av testning i olika former
 • Arbete med relationsdatabaser, gärna MySQL eller MariaDB, NHibernate
 • Angular
 • Erfarenheter inom Continous Integration och Continuous Delivery (CI/CD)
  GIT, Selenium, SpecFlow
 • Erfarenhet av Scrum/Lean, SAFe

 

Vad erbjuder vi

För rätt personer erbjuder vi en biljett till en resa till ny fas i företagets historia, och som vi tror, den mest spännande resan hittills. Vi erbjuder självklart attraktiva anställningsvillkor när det gäller lön, pension, friskvård, egna labsdagar och en budget för egen utveckling. Genuin kunskap i agile på en helt ny nivå får du på köpet. Sist men inte minst får du jobba med oss, dina nya trevliga kollegor!

Vill du hänga med på vår resa mot framtiden?

Sök nu!

Vi arbetar med löpande urval i denna rekrytering så vänta inte med ansökan. Skicka din ansökan till jobba@specter.se. Vid frågor kring tjänsten kontakta Mikael Rickmark, Utvecklingschef och RTE, Specter, 0704–959498.

Kontakt från rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligt men bestämt, vi har gjort vårt val av media.