Vi söker en support/utbildare
med IT-bakgrund inom mjukvara

Vi behöver stärka upp vårt team med ännu en driven medarbetare
inom kundtjänst, support och utbildning

Specters sälj- och marknadsavdelning önskar fler kollegor!

Vill du också bli en del av vårt glada gäng?

 

 

Typ av tjänst:
Supportmedarbetare, utbildare

Sista ansökningsdag:
löpande urval

Kontaktperson:
Mattias Bratt – VD
Tel: 0304-649422
Mail för ansökan

Start:
Snarast enligt överenskommelse

Ort:
Skärhamn, Tjörn

Arbetsgivare:
Specter AB

Omfattning:
Heltid­­­

Vilka är vi?

Specter AB är Sveriges ledande leverantör av molnbaserade affärssystem till säljande företag, med integrationer till marknadens populäraste e-handelsplattformar, logistik- och betallösningar m.m. Genom vår passion att förenkla vardagen för våra kunder levererar vi tillsammans med våra partners effektiva omnikanallösningar till över tusen företag inom e-handel, retail och grossistledet. Idag är vi 30+ kollegor och behöver nu bli fler.

Om tjänsten

Som supportmedarbetare på Specters kontor i Skärhamn kommer du att arbeta tillsammans med kunniga och drivna kollegor som ger kundstöd och support på vårt egenutvecklade webbaserade affärssystem Specter Business Management. Eftersom det är ett affärssystem som täcker in de flesta delar av ett företags verksamhet innefattar det väldigt stor variation av frågeställningar men där en stor del ligger inom den tekniska sfären. Du som söker tjänsten skall se det som utvecklande att varje dag ha möjligheten att lära dig nya saker och även givande att dela med dig av kunskap till dina kollegor.

Du kommer att ha en delad tjänst som dels innebär support via telefon och e-post och dels utbilda kunder på distans, det finns också möjlighet att delta på mässor och andra kundevent.

I tjänsten ingår även beredskap för vår butikskassa då vi tillhandahåller användarstöd åt våra kunder under begränsade tider på kvällar och helger. Uppskattningsvis har man beredskap var sjätte vecka.

Specter kännetecknas av ett högt tempo, korta beslutsvägar och ständigt nya utmaningar. Vi är nyfikna och testar regelbundet nya metoder, verktyg och arbetssätt för att effektivisera och höja kvaliteten på vårt arbete. Vi sitter i ett modernt och luftigt kontor i Skärhamn på Tjörn, men har även ett utvecklingskontor i centrala Göteborg.

Om dig

Du är driftig, trivs i en entreprenöriell miljö och är alltid beredd att göra det lilla extra för att nå slutmålet. Du brinner för det du gör och vill hjälpa till att göra Specter ännu bättre i framtiden. Du värdesätter utmaningar och tycker om att ha kundkontakter och hjälpa kunderna i deras vardag. Dessutom är du noggrann och vill hålla en hög kvalitet på ditt arbete.

Rätt inställning är enormt viktig liksom en positiv attityd till kunder och kollegor!

Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet av supportarbete med IT inom mjukvara, gärna från företag som säljer produkter eller tjänster. Relevant är dessutom att du är en lagspelare och ser det som en självklarhet att tillsammans med vårt kundtjänst-team ge bästa tänkbara service. Förståelse för de affärsflöden som finns i säljande företag är en klar merit. Du behärskar svenska mycket väl i både tal och skrift.

Som person är du öppen och social och kommer gärna med idéer och nya angreppssätt Din drivkraft ligger i att komma i mål med de support och utbildningsuppdrag som uppstår i våra kunders vardag.

Extra meriterande:

  • Förståelse för hur SQL-databaser och system är uppbyggda.
  • Erfarenhet av att skriva hjälptexter och användarmanualer.
  • Förståelse för ekonomi och bokföringsflöden.
  • Arbetat i butik eller med E-handel.
  • Erfarenhet av att utbilda kunder
  • Arbetat backoffice i olika system

Vad erbjuder vi

Vi erbjuder attraktiva anställningsvillkor, personlig utbildningsbudget, personlig rådgivare inom försäkring och pension, förmånligt friskvårdsbidrag. Trevliga kollegor i en unik kontorsmiljö med direkt utgång till den bohuslänska naturen runt om, och utsikt över hav och skärgård.

Ansökan

Skicka in din ansökan snarast, vi arbetar med löpande urval. För frågor som rör tjänsten, kontakta Mattias Bratt VD på telefon 0304-649422 eller via e-post mattias.bratt@specter.se.