Vill du jobba med oss?

Specter söker dig som vill jobba med framtidens affärssystem redan idag

Jobba hos oss - Specter AB

Är du den vi söker?

Vi på Specter är alltid intresserade av att komma i kontakt med talangfulla och entusiastiska individer. Passion och god förståelse för webben är en given egenskap. Du trivs i en kreativ och framåttänkade arbetsmiljö. Om detta låter tilltalande, tveka inte att kontakta oss.

Specter AB är Sveriges ledande leverantör av webbaserade affärssystem till säljande företag, med starka integrationer till webbshopsplattformar, logistiklösningar och betallösningar. Tillsammans med våra partners levererar vi multikanallösningar som ger ett företags samtliga webbshoppar, fysiska butiker och säljare tillgång till samma information samtidigt. Med våra lösningar kan våra kunder arbeta effektivt och med enkel överblick.

Vi växer snabbt och har nu drygt 1500 företag som kunder, vi har utsetts till Gasellföretag flera år i rad och är därmed ett lönsamt, stabilt snabbväxande företag. Vi är för närvarande ett trettiotal engagerade medarbetare och söker fler trevliga kollegor.

Lediga tjänster

Typ av tjänst:
Kundtjänstmedarbetare med fokus på bokföring

Sista ansökningsdag:
Löpande urval

Kontaktperson:
Lennart Samsson – Teamledare
0304 – 64 94 01
Mail för ansökan

Kundtjänstmedarbetare

Är du en serviceinriktad, positiv och omhändertagande person med bra social kompetens och som alltid vill sätta kunden i fokus? Vi söker nu ännu en ny kollega som gillar utmaningar och att jobba i ett härligt glatt gäng för att tillsammans bygga vidare på framtidens affärssystem.

Klicka här för att läsa hela annonsen