Vill du jobba med oss?

Specter söker dig som vill jobba med framtidens affärssystem redan idag

Jobba hos oss - Specter AB

Är du den vi söker?

Vi på Specter är alltid intresserade av att komma i kontakt med talangfulla och entusiastiska individer. Passion och god förståelse för webben är en given egenskap. Du trivs i en kreativ och framåttänkade arbetsmiljö. Om detta låter tilltalande, tveka inte att kontakta oss.

Specter AB är Sveriges ledande leverantör av webbaserade affärssystem till säljande företag, med starka integrationer till webbshopsplattformar, logistiklösningar och betallösningar. Tillsammans med våra partners levererar vi multikanallösningar som ger ett företags samtliga webbshoppar, fysiska butiker och säljare tillgång till samma information samtidigt. Med våra lösningar kan våra kunder arbeta effektivt och med enkel överblick.

Vi växer snabbt och har nu drygt 1500 företag som kunder, vi har utsetts till Gasellföretag flera år i rad och är därmed ett lönsamt, stabilt snabbväxande företag. Vi är för närvarande ett trettiotal engagerade medarbetare och söker fler trevliga kollegor.

Lediga tjänster

Typ av tjänst:
Säljare/Affärsutvecklare

Kontaktperson:
Nina Langemyhr – Teamledare
Tel: 0705 – 64 94 54
Mail för ansökan

Säljare/Affärsutvecklare

Vi behöver stärka upp vårt team med ännu en driven medarbetare inom säljteamet. Du är driftig, trivs i en entreprenöriell miljö och är alltid beredd att göra det lilla extra för att nå slutmålet och tycker om att ha kundkontakter. Vill du jobba och utvecklas tillsammans med passionerade kollegor på ett modernt kontor vid havet i Skärhamn på Tjörn? Är detta du? Sök då redan idag!

Klicka här för att läsa hela annonsen