Vill du jobba med oss?

Specter söker dig som vill jobba med framtidens affärssystem redan idag

Jobba hos oss - Specter AB

Är du den vi söker?

Vi på Specter är alltid intresserade av att komma i kontakt med talangfulla och entusiastiska individer. Passion och god förståelse för webben är en given egenskap. Du trivs i en kreativ och framåttänkade arbetsmiljö. Om detta låter tilltalande, tveka inte att kontakta oss.

Specter AB är Sveriges ledande leverantör av webbaserade affärssystem till säljande företag, med starka integrationer till webbshopsplattformar, logistiklösningar och betallösningar. Tillsammans med våra partners levererar vi multikanallösningar som ger ett företags samtliga webbshoppar, fysiska butiker och säljare tillgång till samma information samtidigt. Med våra lösningar kan våra kunder arbeta effektivt och med enkel överblick.

Vi växer snabbt och har nu drygt 1500 företag som kunder, vi har utsetts till Gasellföretag flera år i rad och är därmed ett lönsamt, stabilt snabbväxande företag. Vi är för närvarande ett trettiotal engagerade medarbetare och söker fler trevliga kollegor.

Lediga tjänster

Typ av tjänst:
Kundtjänst/teknisk support

Sista ansökningsdag:
Löpande urval

Kontaktperson:
Nina Langemyhr – Teamledare
0304 – 64 94 32
Mail för ansökan

Helpdesktekniker/Supporttekniker

I rollen som supportmedarbetare på Specter tillhör du ett kundteam som består av säljare, projektledare och supportmedarbetare. Du utgår från kontoret i Skärhamn och arbetar med firstline support. Du kan förvänta dig en stor variation av frågeställningar då systemet, SBM, täcker in de flesta delar av företagets verksamhet. Du som söker tjänsten skall ha god teknisk kunskap och ha lätt för dig att förstå arbetsflöden. Arbetet kommer i huvudsak ske genom vårt ärendehanteringsprogram med tillhörande chatt samt telefon.

Klicka här för att läsa hela annonsen