Kvalitet för både häst och ryttare

PS of Sweden är ett fantasifullt, kreativt och modigt företag. Byggde vi hus skulle vi bygga världens högsta hus. Det är vårt signum och vår strävan att ständigt driva utvecklingen framåt och ge något tillbaka till ridsporten som tack för allt den gjort och gör för oss.

Vi ser ödmjukt på livet men är inte rädda för stark tilltro på oss själva. Vi tycker att en uppdaterad och mer modern version av Jantelagen bör finnas i varje ryttares huvud – Jantelagen 2.0 – som ersättare för den som säger åt oss att vi inte ska tro att vi är något. För det är vi. Och vi ska tro att vi är något!www.psofsweden.se/  

PS of Sweden - En referenskund till Specter affärssystem

Ridleggings, schabrack och benlindor från PS of Sweden

Specter gör det enklare för oss att växa

PS of Sweden är ett snabbväxande företag som har fått många utmärkelser och priser för sina framgångar under åren. Fokus från början, och startskottet till varumärket, var att designa anatomiskt korrekta träns som skapade en komfort för hästen, men det slutade inte där.

Företaget erbjuder många fler innovativa produkter och teknikverktyg för ryttare och häst. Här hittar man det mesta för t.ex. hoppning, dressyr och fälttävlan men även ridkläder, jackor, väskor, teknikprylar m.m.

Se gärna filmen här intill där ni får en snabb inblick i vår dagliga verksamhet och hur Specter underlättar vårt arbete.

YouTube video

Karin Bjärle - PS of Sweden
Karin Bjärle

PS of Sweden

Vi använder Specter inom många områden i vår verksamhet. Med stora lagervolymer är det viktigt att ha ett affärssystem som ger oss total koll över lagersaldon, försäljning och inköp, Specter gör vårt arbete så mycket enklare.