Om Proteinbolaget

Proteinbolaget är en av Sveriges ledande onlinebutiker inom kosttillskott, träningskläder och träningstillbehör. Vårt mål är att leverera produkter av hög kvalité riktade till dig med ett intresse för träning och hälsa. Produkterna inom vårt eget varumärke GAAM Nutrition tillverkas i Sverige och är gjorda av svenska råvaror.

Proteinbolagets historia började 2012 med två unga karlskogabor. Företagets grundare Mårten Åkeson och Adam Gillberg, studerade på den tiden flygteknik i Västerås, och drev företaget från ett studentrum på 24 kvadratmeter. Två butiker och ett halvt lager senare har vi idag ett lager på över 1500 kvadratmeter, med drygt 10 000 st artiklar på hyllorna.

De senaste åren har Proteinbolaget sett en stark tillväxt, 2018 blev vi utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri, under 2019 är målet att nå en omsättning på 110 miljoner.

Proteinbolaget använder webbaserat affärssystem från Specter AB

"GAAM Nutrition Candy Series Casein" - Proteinbolaget

Mårten Åkeson, Proteinbolaget - Specter AB
Mårten Åkeson

PROTEINBOLAGET

Det finns flera anledningar till att vi valt Specter som affärssystem. Med en smidig integration mot vår e-handel och WMS har vi kunnat fokusera på tillväxt och lönsamhet och aldrig behövt tänka på att systemen är något som begränsar oss. Specters affärssystem låter oss fokusera på rätt saker.