Prestaworks - en av våra partner inom e-handel

Ett kraftfullt verktyg för att börja sälja redan idag

Prestaworks erbjuder installationer av Prestashop, ett av de senaste systemen för e-handel byggt på öppen källkod. Butiken har som standard de flesta funktioner en e-handlare behöver för att bedriva handel på nätet. Med de extra funktioner Prestaworks tillhandahåller blir Prestashop ännu kraftfullare.

Vi har en färdig koppling till Specter som integrerar lager och orderhantering med Prestashop, detta minimerar den mängd manuellt arbete som krävs för att driva en e-butik och du får beställningar, kunder och lager automatiskt överfört mellan systemen.

Vi stödjer betalning via en mängd olika alternativa lösningar och har färdiga moduler för faktura betalning, kortbetalning, betala i kassa, postförskott, bankgiro & check.

Prestaworks - partner till Specter AB

Effektivisera din e-handel och spar massor av tid

Med en koppling mellan din webbshop och Specters affärssystem och kassasystem kan du synka kunddata, orderdata, artikeldata och lagersaldon mellan systemen. Synkningen sker normalt automatiskt och i realtid, kontakta Prestaworks för information om hur deras Specter-koppling fungerar.

Prestaworks - partner till Specter AB
Kontakta Prestaworks direkt

Prestaworks

073-515 79 79

Iggebygatan 4A

722 20

Västerås

www.prestaworks.se