Pagero - en av våra partner inom ekonomi

Pagero kopplar samman affärssystem (till exempel ekonomi-, order- och inköpssystem) digitalt med varandra. Våra e-faktura- och e-ordertjänster hjälper företag att effektivisera sin verksamhet genom hela processen från order till betalning.

Våra e-faktura och e-ordertjänster levereras i molnet via vårt nätverk Pagero Online. Pagero och Specter har byggt en integration som är anpassad för Specter-kundens behov.

Pagero är ca 140 anställda med huvudkontor i Göteborg och lokala säljkontor i Stockholm, Oslo, Helsingfors, Brighton, Dublin och Dubai. Vårt 40 personer starka utvecklingsteam arbetar ständigt med att vidareutveckla våra tjänster för att våra kunder skall få största möjliga nytta av sin investering.

Vi har 20 000 kunder i över 50 länder och vi når 1 100 000 företag och organisationer världen över.

Läs mer om Pagero e-faktura

Vad är en e-faktura?

Pagero - partner till Specter AB

Förenklad fakturahantering med e-faktura

Med E-faktura Kunder kan du uppnå ett 100% digitalt flöde av utgående fakturor direkt från Specters affärssystem. Dina fakturor skickas automatiskt till kunderna i det format de föredrar, som e-faktura, pdf eller pappersfaktura.

Med E-faktura Leverantörer får du ett effektivt flöde för inkommande leverantörsfakturor och slipper den fysiska hanteringen.

Pagero - partner till Specter AB
Kontakta Pagero direkt

Pagero AB

031 - 730 88 00

Packhusplatsen 2

404 21

Göteborg

www.pagero.com