Ongoing WMS - en av våra partner inom lagersystem

Ongoing WMS – Webbaserat lagersystem

Växer din e-handel? Behöver du effektivisera din lager- och logistikhantering? Ongoing WMS är Nordens mest använda webbaserade lagersystem och hjälper logistikintensiva verksamheter att få ordning på sitt lager.

Effektivisera ditt lager

Ongoing WMS gör det dagliga arbetet snabbare och effektivare genom att eliminera många manuella processer. Ongoing WMS har alla funktioner som förväntas av ett kompetent och fullskaligt lagersystem.

Plocka snabbare med bättre säkerhet

Plockningen blir felsäker genom att produkterna skannas. Tjänsten har många standardskanningar som snabbt kan sättas upp beroende på dina behov och typ av produkter.

Kom igång snabbt

Ongoing WMS är en Software as a Service vilket innebär att det inte krävs någon investering eller installation för att börja använda tjänsten.

Specter och Ongoing WMS

Integrationen mellan Specter och Ongoing WMS gör det dagliga arbetet snabbare och effektivare genom att eliminera manuella processer. Information som ordrar och artiklar överförs automatisk mellan systemen.

Läs mer om integrationen här.

Flera framgångsrika e-handlare har valt att köra kombinationen Specter och Ongoing WMS, t.ex. Proteinbolaget.

”Det finns flera anledningar till att vi valt Specter som affärssystem. Med en smidig integration mot vår e-handel och vårt lagersystem Ongoing WMS har vi kunnat fokusera på tillväxt och lönsamhet och aldrig behövt tänka på att systemen är något som begränsar oss”. Martin Åkeson, Proteinbolaget.

 

Välkommen att boka en webbdemo eller skicka oss ett mail.

Ongoing WMS - partner till Specter AB

Plock med plockvagn – en användbar funktion för e-handlare

  1. Skapa plockuppdrag
  2. Orderinformation överförs automatiskt från Specter till orderlistan i Ongoing WMS. Där kan du välja ordrar att plockas och skapa ett plockuppdrag.
  1. Plocka med plockvagn
  2. Ett effektivt sätt att plocka ordar för E-handlare, som ofta har många olika mindre artiklar i sitt lager, är att plocka med plockvagn. I Ongoing WMS kan du allokera ett plockuppdrag till en plockvagn.
  1. Skanna/ange artiklar
  2. Ongoing WMS visar dig vilken artikel du ska plocka, vilket antal, från vilken lagerplats och i vilket fack i plockvagnen du skall placera artikeln/artiklarna.
  1. Packa med plockvagn
  2. Ongoing WMS låter dig därefter packa direkt från plockvagnen vilket gör att du enkelt kan packa de artiklar som precis plockats. Ongoing WMS skriver automatiskt ut fraktdokument med hjälp av integrationer till transportsystem (TA-system).

Ongoing - partner till Specter AB
Kontakta Ongoing WMS direkt

Ongoing Warehouse AB

031-7093070

Sven Hultins plats 5

412 58

Göteborg

www.ongoingwarehouse.se