Omnikanal blir superlätt med rätt affärssystem

Med Specters webbaserade affärssystem blir det enkelt att sälja, ta betalt och leverera hur du vill. Vi har lång erfarenhet av e-handel och omnikanalförsäljning, och har från start utvecklat vårt webbaserade affärssystem med fokus på att underlätta för dig som säljer via olika kanaler.

Hur vill du sälja?

Vårt affärssystem låter dig sälja som du vill. Sälj i egna fysiska butiker. Sälj med en eller flera kopplade webshoppar. Sälj via homeparty eller mässor med enbart en mobiltelefon. Sälj till återförsäljare från kontoret eller på kundbesök. Sälj lokalt och internationellt.

Hur vill du leverera?

Med Specter kan du erbjuda leveranser till dina kunder på många olika sätt. Skicka från egna lager med vår avancerade lagerhantering. Låt kunderna beställa i din webshop och hämta i någon av era butiker. Vill du hellre slippa eget lager kan du få ett automatiserat dropship-flöde eller integration med tredjepartslogistik.

Hur vill du ta betalt?

Erbjud dina kunder olika alternativ att betala sina köp. Fakturera själv eller via t.ex. Klarna. Erbjud kortbetalning både online och i fysiska butiker. Ta handpenning vid beställning och låt kunden betala resten vid leverans. Oavsett hur du tar betalt samlas alla köp i Specter, vilket underlättar bokföringen avsevärt.

Med Specters webbaserade affärssystem blir det enkelt att sälja, ta betalt och leverera hur du vill

Vill du bli kontaktad av oss?

Omnikanal - Sälj som du vill i webshop och fysisk butik - Alltid rätt lagersaldo - Specter AB

Kassasystem för e-handel och flera butiker

Vårt webbaserade kassasystem är helintegrerat med affärssystemet och kan användas för en eller flera butiker. Du får ett kassasystem som i realtid synkar med er webshop. Låt dina kunder se lagersaldo per butik på webshoppen, erbjud “Click & Collect” så att kunderna kan beställa online och hämta i någon av era fysiska butiker.

Aktuell information i alla kanaler, i realtid

Erbjud dina kunder samma varor och priser i alla försäljningskanaler, eller välj att arbeta med olika priser och utbud. Styr centralt eller lokalt, med vårt webbaserade affärssystem får alla säljkanaler och medarbetare möjlighet att ha tillgång till samma information om artiklar, lagersaldon och kunder m.m. i realtid. Varje användare i affärssystemet kan styras så att rätt person får rätt information och funktionsbehörighet.

Våra partners

Integrationer för omnikanal

Marknadens populäraste e-handelsplattformar, betallösningar och fraktsystem kan integreras i realtid med vårt webbaserade affärssystem. Tillsammans med våra partners kan vi erbjuda unika lösningar som gör det möjligt för dig att sälja, ta betalt och leverera som du vill. Omnikanal på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt!

Smart bokföring av alla köp

En av svårigheterna med att sälja via olika kanaler är att det ofta krävs mycket manuell hantering för att bokföra alla köp, såväl kundköp i t.ex. butiker och webshop som beställningar från leverantörer. Med Specter kan alla affärstransaktioner enkelt bokföras i ett och samma affärssystem.

Ett kundregister för alla säljkanaler

Alla kunder och köphistorik sparas i affärssystemet, oavsett försäljningskanal. Specter blir ett kraftfullt säljstödsverktyg för din omnikanal, som hjälper dig att skapa riktade erbjudanden och att vårda dina kundrelationer. Med vår ärendehantering blir din kundtjänst effektiv, oavsett hur dina kunder handlar av dig.

Emma Landström - emmamalena.com - Specter AB
Emma Landström

emma & malena

Idag har vi flera fysiska butiker, webbutik samt återförsäljare och då är det viktigt att vi har koll på allting i ett system. Att jobba med Specter har effektiviserat vårt jobb betydligt. Vi kan nu lätt integrera butiker, e-handelslösning, ordrar och lagersaldo på ett smidigt sätt.

2.170 kr per månad

Avser kassa- och affärssystem för två fysiska butiker och en kopplad webshop. Startavgift och eventuell hårdvara tillkommer, kontakta oss för offert. Prisexempel innehåller dessa funktioner: Butikskassa, Order/Faktura, Lagerhantering, Multilager, Inköp och Webshop-koppling.