Om OffiSmart

Vår affärside är att erbjuda de bästa priserna på marknaden inom kontorsförbrukning. Med snabb leverans och personlig service gör vi det enkelt för dig att samla dina inköp hos oss.

Vi strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen för våra kunder. Med över 20.000 artiklar kan vi erbjuda det mesta som behövs på ett kontor.

Det behövs inget avtal för att vara företagskund hos oss. Se vårt sortiment på www.offismart.se.

Offismart - Specter AB

POST-IT® NOTES ENERGETIC

Fokus på kundservice med smidigt systemstöd

OffiSmart grundades 2016 av Erik och Adam som tillsammans hade både erfarenhet av B2B-försäljning, digital marknadsföring och försäljning av kontorsmaterial.

De bestämde sig redan vid företagsstarten att satsa på systemstöd för att kunna sköta företaget och erbjuda snabb och bra service till sina kunder. Efter att kikat på olika systemlösningar valde de Specters affärssystem och e-handelslösning från Starweb.

- Eftersom en viktig del i vår affärsmodell är att träffa kunder men även erbjuda smidig e-handel är det avgörande för oss att ligga i framkant med det digitala. Det var väldigt enkelt att starta upp med Specter och Starweb, vilket gjorde att vi kunde fokusera på att bygga upp kundrelationer och få igång försäljningen redan från dag ett. Att systemet ligger online är suveränt för oss som reser mycket, och gör att vi kan ge bra service till våra kunder, berättar Erik.

OffiSmarts fokus är försäljning av kontorsmaterial mot företag, där hög nivå på kundservice och snabba leveranser och är ledorden. En stor del av försäljningen sker genom personliga kundkontakter.

- Med Specter har vi koll på hela kundresan i ett och samma system. Både jag och Adam har koll på allt om våra kunder, leveranser, statistik och ekonomi. Det är supersmidigt att göra offerter, order, inköp och fakturor och se när kunderna betalat, säger Erik.

OffiSmart arbetar med dropshipping, där beställda varor skickas direkt från OffiSmarts leverantörer till kunderna.

- Med Specters inköpshantering får vi väldigt effektiva flöden, från kunden beställt tills de har varan hos sig. Att vi dessutom enkelt kan skicka en samlingsfaktura på flera beställningar uppskattas väldigt mycket av våra kunder, avslutar Erik.

Erik Engkvist - OffiSmart AB
Erik Engkvist

OffiSmart

Att vi använt Specter redan från start har verkligen hjälpt oss i att bygga företaget. Med allt i samma system har vi full kontroll på vad som händer, såväl i det dagliga arbetet som i det strategiska när vi vill analysera statistik och ta beslut. Det underlättar även våra tillväxtambitioner och när vi behöver anställa fler kollegor framöver.