Registrera dig för kundinformation

Som kund till Specter behöver vi kunna kontakta dig vid olika tillfällen. Vi använder oss av e-post som kanal för utskick av nyhetsbrev, samt viktig information rörande ditt affärssystem.

Fyll i namn och e-postLämna följande fält tomt
Få information till rätt person

Det är viktigt för oss som leverantör att kunna nå dig som kund, därför önskar vi att du via formuläret här bredvid fyller i den e-post på ditt företag som du önskar få våra utskick till.

Specter AB skickar endast ut relevant information gällande Specter Business Management och med detta kringliggande ämnen som rör dig som kund. Detta innebär nyheter gällande funktionalitet, partners (integrationer), avtal, driftsinformation, versionsmeddelanden samt inbjudningar till olika events (webinar, mässor m.m.).
Vi lämnar aldrig vidare din information till tredje part utan använder den endast för kontakt mellan Specter och dig som kund.

Läs mer i vår integritetspolicy där vi beskriver vår behandling av personuppgifter som personuppgiftsansvariga. Policyn beskriver hur vi behandlar de uppgifter du lämnar till oss och klargör ansvaret för att skydda dina personuppgifter och din integritet.