nShift - en av våra partner inom fraktsystem

Spara tid med koppling mellan ditt affärsystem och nShift!

nShift (fd. Unifaun) är den ledande leverantören av Delivery Management-system i norra Europa. Med över 20 års erfarenhet erbjuder företaget innovativa och högkvalitativa Delivery Management-system som förenklar och förbättrar för såväl transportköpare som transportör. nShift system används i över 76 länder och varje dag skickar 100 000 olika företag över 800 000 sändningar genom nShift.

Under mer än 20 år har nShift samarbetat med de ledande transportörerna på den nordiska marknaden och idag har nShift Delivery Management-system stöd för ett hundratal olika transportörer och transporttjänster, både i Sverige och internationellt. Utöver kopplingar till transportörer har nShift också starka samarbeten med de främsta leverantörerna av affärssystem och e-handelsplattformar. Det innebär att nShift system har färdiga integrationer till de flesta system och att användare enkelt kan koppla samman sin transportadministration med övrig verksamhet.

Genom att vara en ledande teknik- och kunskapspartner vill nShift säkerställa att logistik är en möjliggörare för affärer. Användare av nShift Delivery Management-system får en friktionsfri och lönsam relation mellan avsändare, transportör och mottagare.

nShift - En partner till Specter ab inom logistik

Koppla nShift till ditt Specter

Automatisera din frakthantering med vår koppling till nShift. I nShift Delivery finns det stöd för ledande transportörer som t.ex. Postnord, DHL, Bring, DB Schenker och DSV. Vid utleverans i Specter skickas fraktinformation direkt till nShift Delivery.

nShift - partner till Specter AB
Kontakta nShift direkt

nShift

+46 (0)31-725 35 00

Skeppsbron 5-6

411 21

Göteborg

www.nshift.com