Nordic Web Team - en av våra partner inom e-handel

Magento E-handel samt professionella tjänster inom e-handel

Vi har tillsammans med Specter skapat en integration med plattformen Magento. Denna modul är certifierad av Specter och klar att integreras i din Magento-butik. Modulen möter de standardkrav som Specter ställer på integrationen och är testad i senaste versionen av Magento. Vi har publicerat mer info och priser på vår hemsida

Om samarbetet med Specter

Vi är mycket nöjda med partnerskapet med Specter då vi tillsammans kan erbjuda en mycket god lösning och support för våra kunders e-handel. Det är kul att tillsammans ge våra kunder bättre möjligheter för sin e-handel. En förenklad administration för våra kunder ger synergi-effekter då de kan fokusera på kärnverksamheten.

Om Nordic Web Team

Nordic Web Team erbjuder utveckling och design för din webshop. Vi arbetar med marknadens snabbast växande plattform Magento. Vi har som mål att leverera de bästa lösningarna inom E-handel till dig som kund. Vi är stolta över att vara en leverantör av Magento. Vi kan se hur många nya kunder får upp ögonen för vilka möjligheter det finns att byta plattform och leverantör.
Det är enkelt för kunder att utveckla sin webshop med Magento och öka försäljningen. Det finns tusentals funktioner som bara väntar på att implementeras. Vi hoppas att fler och fler e-handlare får upp ögonen för Magento och får chansen att utveckla sin webshop utan begränsningar.

Nordic Web Team - partner till Specter AB

Effektivisera din e-handel och spar massor av tid

Med en koppling mellan din webbshop och Specters affärssystem och kassasystem kan du synka kunddata, orderdata, artikeldata och lagersaldon mellan systemen. Synkningen sker normalt automatiskt och i realtid, kontakta Nordic Web Team för information om hur deras Specter-koppling fungerar.

Nordic Web Team - partner till Specter AB
Kontakta Nordic Web Team direkt

Nordic Web Team

08-51817200

Kammakargatan 29

11160

Sthlm

nordicwebteam.se