Vilka är Nobo Design?

Nobo Design AB är en renodlad e-handlare inom multibrand premiumkläder. Vi är ett familjeägt företag som grundades hösten 2010. Vårt showroom, kontor och lager hittar du i Mölndal strax utanför Göteborg, dit du som kund alltid är välkommen.

Mode är för oss förknippat med lust och glädje och känslan av att få bära fina plagg vill vi ska ge en härlig och magisk upplevelse. Därför har vi handplockat vårt sortiment med omsorg från välkända och unika designers, såväl skandinaviska som mer internationella.

På NoboDesign.se hittar du exklusiva varumärken, bl a Barbour, By Malene Birger, Busnel, Cathrine Hammel, Ilse Jacobsen, Lexington, Tiger of Sweden, Twin-Set och tillsammans erbjuder vi kläder, accessoarer och skor för dig som är stil- och kvalitetsmedveten.http://www.nobodesign.se  

Halsduk av Malene Birger - NOBO Design

Halsduk av Malene Birger

Smidig returhantering ger bättre köpupplevelse

För Nobo Design är det en viktig konkurrensfaktor att kunna erbjuda en enkel och smidig returhantering. Något som inte är konstigt alls med tanke på att 25–40% av alla online-köp inom mode leder till retur, där kund vill skicka tillbaka sitt köp eller byta till en annan produkt eller storlek.

Med Specter har Nobo Design kunnat sänka sina kostnader för returhantering och ge en ännu bättre kundservice. Hantering av order, leveranser, returer och krediteringar kan skötas i Specters affärssystem, med integrationer till e-handelsplattform, Klarnas betaltjänster och Unifauns system för transportadministration.

Joakim Augustsson - NOBO Design
Joakim Augustsson

NoboDesign.se

Med ett webbaserat affärssystem har vi möjlighet att jobba hemifrån, från sommarstugan eller på resan, vilket hjälper oss att ge våra kunder en bra service. Returer och byten är vanligt i modebranschen, tack vare den smidiga hanteringen i Specter kan vi själva spara tid och samtidigt ge kunden en snabbare återbetalning av sitt köp.