Nets - en av våra partner inom betallösningar

Specter är officiell partner till Nets Payment Services AB

Nets är nordens ledande leverantör av betalningslösningar för e-handel med många års erfarenhet och kunskap. Vi ger dig tillgång till alla marknadens betalsätt. Oavsett om du föredrar internationella kort, lokala kort, internetbanker, fakturalösningar eller något annat. Vi utvecklar ständigt vårt erbjudande för att ta hand om dina behov.

På Nets hanterar vi dagligen tusentals transaktioner för över 15 000 kunder. Vi certifieras årligen för att garantera dig hög säkerhet. Vi är oberoende och samarbetar med de största bankerna och inlösarna i Europa. Det ger dig valfrihet som kund hos oss.

Nets betaltjänst DIBS är kopplat till Specters affärssystem. Detta gör att du direkt genom affärssystemet bl a kan debitera transaktioner och läsa in rapporter för avstämning. De här funktionerna sparar tid och gör att du kan fokusera mer på din verksamhet.

Våra erbjudanden
Nets Internet finns i Express, Start, Bas och Premium. Vilket du ska välja beror på storleken av ditt företag men också på vilka krav och behov du har för betalningar.

Öppettider (Kundservice):
08-609 94 40 (Helgfria vardagar 8-16)

Nets - en partner inom betallösningar - Specter AB

Kopplingen mellan Specter och Nets

All hantering av betalningar via Nets (DIBS) görs i Specter, inklusive inläsning av de enskilda utbetalningarna. Specter aktiverar Dibs-betalningarna vid utleverans, samt skapar en intern faktura för betalningen. OBS! Integrationen stödjer Dibs, dock inte Nets Easy.

När Nets betalar ut pengar till e- handlaren sätts fakturan automatiskt till betald i Specter. Avstämningen mellan de två systemen sker helt automatiskt. Alla intäkter och inbetalningar är härmed bokförda, och e-handlaren har kontroll på alla kortbetalningars status.

Nets - en partner till Specter AB
Kontakta Nets direkt

Nets Sweden AB

08-527 525 00

Lumaparksvägen 11

120 31

Stockholm

www.nets.se