Motillo - en av våra partner inom e-handel

En e-handelspartner som
fokuserar på resultatet

Motillo är ett konsultbolag med fokus på e-handel och digitala affärer. Vi bygger tekniska lösningar med syftet att öka våra kunders försäljning. Vårt kontor ligger i Karlstad och vi har kunder över hela landet.

Vi tycker att det är fantastiskt roligt att som konsulter få bistå med vår kunskap inom e-handel och digitalisering. Vi är dock inte rädda för att ta ett utökat ansvar när tillfället erbjuds.

Ett exempel på det är när vi startade upp ett e-handelsbolag, axlade VD-rollen under 18 månader, nådde en årsomsättning motsvarande 10 MSEK under denna tid, för att därefter lämna över till en långsiktig organisation.

Genom att arbeta operativt i e-handelsverksamheter lär vi oss så mycket mer om e-handel än om vi bara deltar som en extern leverantör. Dessa lärdomar tror vi är en av anledningarna till att det går så bra för våra kunder.

Motillo - en partner till Specter AB

Koppla NopCommerce med Specter

Motillo erbjuder en koppling mellan e-handelsplattformen NopCommerce och Specters affärssystem. Kontakta Motillo för information om hur deras Specter-koppling fungerar. Läs mer om NopCommerce på Motillo.se eller NopCommerce.com.

Motillo - en partner till Specter AB
Kontakta Motillo direkt

Motillo AB

0730 - 740 631

Östra Torggatan 8

652 24

Karlstad

www.motillo.se