Specialisten på fotvård och stödstrumpor.

MedicOnline (f.d Butik21) startades 2007 och initialt jobbade vi bara mot den svenska marknaden men under åren har vi expanderat till flera marknader och idag säljer vi till hela Norden samt Holland och Tyskland. Vi har också breddat vårt produktutbud och kan idag erbjuda våra kunder ett brett utbud av hjälpmedel mot hallux valgus, hammartå och andra fotproblem. Vi har rehabiliteringsprodukter och stöd för knän, armbågar och handleder.

När vi startade rymdes hela vårt lager i två bokhyllor. Under åren har vi växt och har idag ett lager på 170 kvm. När det blir svårare att få en överblick över allt fler ordrar krävs ett bättre system för att har kontroll på hela flödet från inköp, till leverans, till kund. När vi bytte till Specter affärssystem förenklades hela inköpsprocessen dramatiskt och vi fick också tillgång till automatisk koppling till posten vilket underlättat betydligt.www.mediconline.se  

Butik21 använder webbaserat affärssystem från Specter AB

Stödstrumpor för alla behov

Butik 21 använder webbaserat affärssystem från Specter AB
Richard Torsslow

MedicOnline

Tack vare Specter har vi full kontroll på lagret och har en smidig inköpsfunktion som gör hela processen snabb och enkel. Kopplingar till webshop och fraktsystem gör att vi kan fortsätta växa.