Market29 och Tell Me More

Om Market 29

Market 29 består av en fysisk butik på Haga Nygata 29 i Göteborg samt en online på www.market29.se. För oss på Market 29 är det viktigt med känsla, kunskap, kvalitet och personlig service. På Market 29 hittar du produkter i tiden. Här blandas klassiska kända varumärken med handplockade detaljer från hela världen. Färgerna och formerna hos oss speglar inredningsfilosofin som vi gillar och det vi inspireras av.

Utöver butiken Market 29 har vi även varumärket Tell Me More som är ett inredningskoncept byggt på noga utvalda och personliga produkter. Namnet speglar en attityd till livet – att söka och finna känslor som är äkta, som har en själ och en historia att berätta, med dessa ledord har vi skapat vår kollektion. Basen är en mix av dämpade färger och mönster kombinerat med en enkel och ljus skandinavisk stil.
Market 29 och Tell Me More är grundat av Annalena och Marcus som har en bakgrund i mode- och inredningsbranschen.

Funktioner vi använder

Vi använder orderhanteringsfunktionen där det integrerar med våra olika webshopar. Vi använder rapporter och journaler både i redovisning och i inköpsplanering mm. Vi använder också multilagerfunktionen för att hantera våra olika lager. Butikskassan är en viktig del i Specter affärssystem som vi använder dagligen med både kontant- presentkort- tillgodokvittohantering och som är kopplad till en extern kortläsare.http://www.market29.se  

Cusion cover Triangle från Market29

Cusion cover Triangle 60X60

Market29 använder webbaserat affärssystem från Specter AB
Marcus Eliasson

Market29

I och med att vår verksamhet består av flera olika delar och varumärken är ett webbaserat verktyg som Specter, som också klarar av integration med andra verktyg, viktigt för vår effektivitet och administration.