Lybe - en av våra partner inom e-handel

Vi hjälper dig med en komplett e-handelslösning baserat på Magentos plattform

Magento - Världens mest använda plattform för e-handel
Vi har valt att arbeta med världens största plattform, Magento, en dynamisk lösning som är väl anpassad för att klara uppskalningen när ert företag växer. För att kunna erbjuda högsta möjliga service och expertis är vi certifierade av Magento som både lösningsspecialister och utvecklare. Detta tillsammans med mångårig erfarenhet gör oss till en av de främsta leverantörerna på den svenska marknaden.

Lybes affärsidé
Vår idé är att ingå ett långsiktigt samarbete med våra kunder där inga delar förbises. Vi utför en genomgående analys utifrån vår egenutvecklade modell för framgångsrik ehandel som kombineras med specifika anpassningar för just er bransch. Detta för att kunna skräddarsy en unik lösning som täcker era behov. Det är viktigt för oss att alla involverade i ett projekt, från projektledare till utvecklare, är väl insatta i er affär och vad som kan göra er till en branschvinnare. Vi har ingen inlåsning på våra avtal då vi förutsätter att våra kunder alltid blir nöjda!

Lybe - partner till Specter AB

Effektivisera din e-handel och spar massor av tid

Med en koppling mellan din webbshop och Specters affärssystem och kassasystem kan du synka kunddata, orderdata, artikeldata och lagersaldon mellan systemen. Synkningen sker normalt automatiskt och i realtid, kontakta Lybe för information om hur deras Specter-koppling fungerar.

Lybe - partner till Specter AB
Kontakta Lybe direkt

Lybe Sweden AB

08-50164343

Vasagatan 46

111 20

Stockholm

www.lybe.se