Lagersystem för effektiva inköp och leveranser

Kärnan i din verksamhet är din försäljning och att leverera rätt varor till din kund snabbt. Gör du det får du nöjdare kunder och pengar på kontot snabbare.

Komplett hantering av order, faktura, inköp och lagerhantering online

Vårt webbaserade affärssystem ger dig en komplett order-, inköp- och leveranshantering som låter dig och dina kollegor att sköta allt från ett enda system, oavsett om varorna skickas från egna lager, leverantörers lager, 3PL-lager eller om kunden skall betala och hämta varorna i någon av dina fysiska butiker.

Till skillnad från traditionella ekonomisystem, som utgår mer från att redovisningsbyrån skall må bra än att din dagliga verksamhet skall fungera, så är målet med Specters affärssystem att du enkelt skall kunna sälja, ta betalt och leverera. Som du vill, med nöjdare kunder som resultat.

Specter - webbaserat affärssystem för handel

Vill du bli kontaktad av oss?

Lagersystem - Få stenkoll på lagersaldo, restorder och inventering med ett webbaserat affärssystem - Specter AB

Enkelt att hantera stora order- och leveransvolymer

Sitter ni och arbetar i flera system innan ett paket kan skickas? Problem med att lagersaldon inte stämmer? En bokföringskostnad som stiger i takt med antal leveranser?

Med Specter som affärs- och lagersystem är det enkelt att hantera både små och stora order- och leveransvolymer. Tack vare vår integration med Unifaun blir det smidigt att hantera utskrifter av fraktetiketter och bokning av transporter.

Samtidigt kan ni ge era kunder korrekt och snabb information. Du kan även enkelt skapa fakturor till dina kunder direkt från affärssystemet, eller aktivera andra betalsätt som t.ex. Klarna.

När utleveransen sker kan även bokföringen genereras automatiskt. Du slipper därmed lägga onödig tid och kostnader på manuell bokföring av alla transaktioner.

Support & uppdatering

Fri support via telefon och e-post ingår. Uppdateringar är givetvis kostnadsfria och görs automatiskt.

Webbaserat och mobilt

Ingen installation krävs, har du internetuppkoppling så har du tillgång till ditt affärssystem vart du än är.

Vi sköter din backup

Kontinuerlig backup i säkert förvar. Fokusera på verksamheten och sov gott om natten.

Klart för omnikanal

Sälj enkelt i fysiska butiker, online, via säljare m.m. Specter blir ditt nav för alla affärshändelser.

Avancerad inköpshantering, även för dropship

Få kontroll över dina inköp och sänk din lagerhållningskostnad, med rätt varulager vid rätt tidpunkt. Effektivisera din leverans- och inköpshantering med funktioner för inköp av både lagervaror och beställningsvaror, även vid så kallad dropshipping.

Aktuellt lagersaldo i alla kanaler

Alla i er verksamhet kan enkelt se artiklars lagersaldon, disponibla saldon samt om beställningar har gjorts till leverantörer. Det blir enkelt för alla i er organisation att inventera. Lagervärdering kan ske enligt FIFO-metoden.

Arbeta effektivare med integrationer

Det finns givetvis standardiserade kopplingar mellan marknadens mest populära e-handelsplattformar, betallösningar och logistiksystem och vårt affärssystem.

Stöd för varianter, storlekar och paket

Det är enkelt att hantera artiklar av olika slag. Artiklar kan skapas direkt i systemet, importeras via fil eller en kopplad webshop. Säljer du kläder eller artiklar med olika storlekar och färger kan dessa hanteras med funktionen Varianthantering.

Returer och byten

Hantering av returer, byten och kreditering är enkelt att arbeta med. Genom vår funktion Ärendehantering kan dessutom kunden själv enkelt skapa sitt returärende via er hemsida.

Joakim Augustsson - NOBO Design
Joakim Augustsson

NoboDesign.se

Med ett webbaserat affärssystem har vi möjlighet att jobba hemifrån, från sommarstugan eller på resan, vilket hjälper oss att ge våra kunder en bra service. Returer och byten är vanligt i modebranschen, tack vare den smidiga hanteringen i Specter kan vi själva spara tid och samtidigt ge kunden en snabbare återbetalning av sitt köp.

345 SEK per månad och användare

Prisexempel på ett affärssystem med funktionerna:
Order/Faktura, Lagerhantering, Inköp och Unifaun-koppling.