Ett mecka för matnördar!

Tillsammans är vi övertygade om att matlagning kräver bra råvaror och bra redskap. Detta måste upplevas i verkligheten, därför har KitchenLab flera fysiska butiker fullproppade med bra köksprylar.

Via vår webshop når vi ut till en större publik i hela landet, proffs och hemmakockar kan hitta allt de behöver för passionerad matlagning – och lite till.

KitchenLab jobbar intensivt tillsammans med andra foodies och yrkeskockar, för att hålla oss uppdaterade om vad som gäller just nu. Stora delar av KitchenLabs sortiment kommer från samma källor som proffsens redskap.www.kitchenlab.se  

Vulkanus Professional - knivslip - KitchenLab

Vulkanus Professional - knivslip

Ordning & reda på affärerna med Specters affärssystem

Kitchenlabs försäljning sker både till konsumenter och företag, via flera butiker, e-handel och direktförsäljning. Innan Kitchenlab började använda Specter hade de stora utmaningar med ett flertal olika system som inte hängde ihop; webshop-plattform, ett order/lager/faktura-system, bokföringsprogram och kassasystem. Situationen med osammanhängande system och samtidigt en hög tillväxt blev till slut ohållbar.

Under 2014 beslutade sig Kitchenlab för att få ordning och reda på sina affärer genom att byta ut alla verksamhetskritiska system. Tre av de gamla systemen ersattes med Specters affärs- och kassasystem, som integrerades med Kitchenlabs webshop. Resultatet blev ett sömlöst systemstöd för omnihandel som Kitchenlab kan växa med och hela verksamheten kan arbeta i, med bättre ordning & reda.

Per Andersson - KitchenLab använder Specter Affärssystem
Per Andersson

Kitchenlab

En stor fördel med Specters system är att det binder ihop våra butiker, lager och webförsäljning på ett smidigt sätt. Att det dessutom är helt webbaserat gör det hela väldigt enkelt och lättåtkomligt.